Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Misija ustanove je institucionalna skrb za starije i nemoćne osobe

Misija ustanove je institucionalna skrb za starije i nemoćne osobe

Dom za starije i nemoćne osobe Domska vila Vinka smješten uz dobro poznatu prometnicu Lujzijanu, koja povezuje Rijeku i Zagreb, te je nekoliko minuta udaljen od izlaza Delnice na autocesti Rijeka – Zagreb.

Blagodati okruženja mjesta i samog Doma proizlaze iz predivnog okružja bogatog šumom čistog planinskog zraka, koji je u ljetnim mjesecima predivno osvježenje i predstavlja neizreciv dar neba, teško zamisliv svima koji trpe zagušljivost i nepodnošljive vrućine gradova u ljetnim mjesecima.
Prirodno okruženje našeg Doma stvara nam i brojne mogućnosti za organizacije izleta korisnika u izletišta čarobnog Gorskog kotara, koje zdušno i ostvarujemo.

U najbližem okruženju Doma nalazi se Dom zdravlja Delnice, centar Delnica sa svim kulturnim, trgovačkim i administrativnim obilježjima gradića, te naravno nezaobilaznim Super Konzumom te novoizgrađenim Lidlom.

NAZIV

DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE - DOMSKA VILA VINKA

ADRESA

Lujzinska cesta 3, 51300 Delnice, Hrvatska

Radno vrijeme

OIB

57222511287

DJELATNOST

Smještaj za starije i nemoćne

DRUŠTVENE MREŽE

Nudimo Vam smještaj starijih i nemoćnih osoba po trajno sniženim cijenama smještaja, najnižeg mjesečnog iznosa od 3.500,00 kn za pokretne osobe.

Obratite nam se sa punim povjerenjem i omogućite svojim najdražima mirnu i bezbrižnu starost!

Osoblje ustanove svoje aktivnosti obavlja sukladno viziji Doma, naročito vodeći računa o neposrednom, srdačnom i toplom ljudskom pristupu svakoj osobi u skladu s individualnim potrebama, interesima i željama korisnika.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje