Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Društvo za športsko rekreativni turizam

Društvo za športsko rekreativni turizam

Dugogodišnje iskustvo jamac je kvalitetnog izvođenja izleta i zadovoljnog gosta. Za svoje programe koristimo najkvalitetniju opremu i čamce.

Iskusni smo u pripremi, organizaciji i vođenju rafting, kanu safari, seakayak, lakekayak i canyoning izleta.

NAZIV

Gorski tok d.o.o.

ADRESA

Kralja Tomislava 11, 51301 Brod na Kupi, Hrvatska

Radno vrijeme

OIB

30625341459

IBAN

HR0723400091110438740

DJELATNOST

Rekreacija i zabava

DRUŠTVENE MREŽE

Rafting na rijeci Kupi moguć je po visokom vodostaju koji je uobičajen u proljetnim i jesenskim mjesecima te poslije obilnijih kiša. Isto tako moguć je po niskom vodostaju koji je uobičajen za ljetnih mjeseci.

Kanu / kayak safari organiziramo u ljetnim mjesecima na mirnijem dijelu rijeke gdje su brzaci sigurni i za one bez veslačkog iskustva.

Canyoning u Vražjem prolazu nešto je nezaboravno. Strme litice i divlja priroda svuda su oko nas, a kristalna gorska jezerca podsjećaju da smo dio nečeg posebnog.

Sea kayaking je čista morska uživancija. Za ovaj izlet koristimo “sit on top” kayake koji vam najzabačenije i najljepše uvale čine dostupnima.

Skijaško trčanje (nordijsko skijanje ili cross country skijanje) se danas smatra najučinkovitijim i najzdravijim oblikom sportske rekreacije te je ujedno najzahtjevnija aerobna aktivnost kojom se troši najviše kalorija.

Nordijsko hodanje idealna je aktivnost jer uključuje 90% mišića vašeg tijela koji se aktiviraju pravilnom tehnikom uporabe štapova za nordijsko hodanje.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje