Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Sve što treba urbanome psu

Sve što treba urbanome psu

 

Kako brinemo o psima?
Ukoliko zbog radnih obaveza trebate pomoć ili jednostavno že lite pružiti psu kvalitetniji život nudimo Vam mogućnost dnevne brige o psima. Po potrebi organiziramo i odlaske veterinaru, šišanje, trimanje i sve što je Vašem malom genijalcu potrebno.

Danas za našom uslugom imaju potrebe ljudi ne sam zato da pas bude negdje dok rade. Najviše pasa dolazi redovito družiti se sa nama zato što su njihovi vlasnici svjesni da neke potrebe ne mogu ili ne znaju omogućiti svojem psu:

NAZIV

CANIS GENIUS d.o.o.

ADRESA

Medulićeva 18A, 10000 Zagreb

Radno vrijeme

OIB

14022438973

DJELATNOST

Kućni ljubimci

DRUŠTVENE MREŽE

Škola – forma koja se bavi tehnikom, komunikacijom sa psom primarno na fizičkom nivou. Pokazujući psu što želimo da napravi dovodeći ga u fizičke uvjete (položaj tijela, npr. “sjedi” ili gibnje npr. “idemo”) najdireknije komuniciramo na njemu najprimarniji način: preko tijela.

Radionice – su edukativni oblik gdje se postojeće znanje produbljuje i proširuje putem niza vježbi i situacija kojima stječemo iskustvo. I upravo iskustvo je glavno oruđe u svim oblicima radionica. U ovoj formi rada se stječu vještine koje polako prelaze u naviku.

Predavanja – su vrlo zabavan i informativan oblik edukacije u DoGGenius-u. Nakon predavanja o pojedinoj najavljenoj temi kroz koje se postavlja platforma za razgovor i pitanja koji slijede u drugom dijelu. Često je dovoljno da čovjek promijeni kut gledanja da mu se jasno počne slagati mozaik koji se zove odnos sa psom. Takva promišljanja su najplodnija kada se nalazimo izolirano od situacije ili problema sa kojim se bavimo. Često najbolji “trening” napravimo bez prisutnosti psa.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje