Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Frizerski studio V&M nalazi se u samom centru Zagreba, u Nazorovoj ulici, tik uz Britanski trg. Više od 20 god radnog iskustva te praćenja najnovijih svjetskih trendova te tehnika bojanja i šišanja rezultirali su brojnim zadovoljnim klijentima koji su nam ukazali povjerenje..

Stručno osoblje frizerskog studija V&M pobrinut će se da ispuni sve Vaše želje kao i da izvuče maksimum od vašeg izgleda. Za visoki sjaj, boju,teksturu i samu njegu kose zaslužni su preparati uvaženih brandova Revlon, Label.m i Moroccanoil.

Kako bi vaš novi look bio potpun, uz usluge bojanja i stiliziranja nudimo i usluge make up-a te prodaju profesionalnih proizvoda. Posjetite naš salon i osjećajte se božanstveno!

NAZIV

CONJAR d.o.o

ADRESA

Nazorova 3, (Britanac), 10000 Zagreb

Radno vrijeme

OIB

13701728725

DJELATNOST

Frizerski salon

DRUŠTVENE MREŽE

Profesionalni proizvodi za njegu kose kod kuće
Kolekcija profesionalne kozmetike Label.m je nastala kao rezultat višegodišnjeg rada Sashe Mascolo i kreativnog tima firme TONI&GUY. Stručnosti i kreativnost ove firme vuku korijene iz 40 godina rada i iskustva preko 7000 frizera koji rade u Salonima TONI&GUY.Koristeći ovo ogromno znanje u kombinaciji sa strogim testiranjima, provedenim od strane stručnog tima, ova firma je je razvila liniju profesionalne kozmetike, neusporedive kvalitete

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje