Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Trgovina sa raznovrsnom ponudom

Trgovina sa raznovrsnom ponudom

Salon talijanskih tkanina, gumba i pozamanterije uspješno posluje još od 1992. godine. Sav naš asortiman uvezen je iz Italije u manjim serijama.

Svim našim kupcima nudimo i besplatne modne savjete vezane uz odijevanje, stil ili usklađivanje boja, koje možete dobiti od dizajnerice tekstila, ujedno i vlasnice salona, Davorke Kralj. Osim modnog savjetovanja, Davorka se bavi i izradom unikatnih haljina, tunika i majica, dostupnih u raznim bojama i veličinama (dostupne su i veličine za punije osobe).

Tunike i haljine izrađuju se od kvalitetnog viskoznog jerseya s unikatnim aplikacijama od konca. Jedinstvenu tehniku koja se koristi prilikom izrade aplikacije, dizajnerica je uspješno obradila, a time ujedno i zaštitila, u svom diplomskom radu na Tehnološko-tekstilnom fakultetu u Zagrebu. Naši vjerni kupci mnoge su poznate estradne i političke osobe, a također i renomirane osobe iz svijeta mode i modnog dizajna.

NAZIV

ISABELLA proizvodno trgovački obrt

ADRESA

Zvonimirova 63 10000 Zagreb

Radno vrijeme

Radni dan: 09:00 - 18:00

Subota: 09:00 - 12:00

OIB

17061465343

DJELATNOST

Trgovina tkaninama

DRUŠTVENE MREŽE

Uz velik izbor tkanina vrhunske kvalitete i vrlo pristupačnih cijena, kod nas možete birati između 450 raznovrsnih gumba (metalni, drveni, plastični, gumbi od školjke (permuter), Chanel, gumbi izrađeni od kamena…).

Također imamo i velik izbor ukrasnih i svečanih traka, pamučne čipke, raznih kopči, ukrasa i perlica.

ODJEVNE TKANINE

  • svila, pamuk, lan, traper, vunene tkanine, twid, velur, čipka, jersey, pletivo, podstave, flizelin, tkanine renomiranih svjetskih modnih kuća (MAX MARA, ESCADA, MOSCHINO, ARMANI…)

GUMBI

  • metalni, plastični, gumbi od školjke (permuter), drveni, Chanel, gumbi od kamena, dječji gumbi

POZAMENTERIJA

  • pamučna čipka raznih širina, ukrasne vrpce s perlicama ili šljokicama, satenske trake, kose pamučne trake, naramenice, konci, gume, čičak trake, zatvarači…

UNIKATNA ODJEĆA

  • Sve tunike, majice, torbe, …,  unikatni su rad dizajnerice tekstila Davorke Kralj i dostupne su po pristupačnim cijenama. Tunike su izrađene od viskoznog jerseya s aplikacijama od konca, čipke, tila…
Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje