Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Posebnu pažnju posvećujemo energetski učinkovitim rješenjima

Posebnu pažnju posvećujemo energetski učinkovitim rješenjima

Klima expert tim čine visokoobrazovani stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom rada u struci koji uz kontinuirano školovanje i usavršavanje te neprekidan proces usvajanja novih tehnologija i vještina jamče kvalitetnu uslugu.

Rhoss
Rhoss

Uz tehničku podršku pri projektiranju cjelokupnog sustava te podršku pri instaliranju uređaja na mjestu ugradnje poseban naglasak stavljamo na servis i održavanje uređaja u jamstvenom i izvan jamstvenog roka jer brinemo o Vašim uređajima i nakon njihovog puštanja u pogon.

Naša servisna mreža sastavljena od vlastitih zaposlenika i naših partnera u kombinaciji sa brzom isporukom rezervnih dijelova omogućavaju kvalitetnu uslugu te brzu reakciju u bilo kojem dijelu Hrvatske.

NAZIV

Klima Expert

ADRESA

Karlovačka cesta 203A 10250 Zagreb-Lučko

TELEFON

+385 1 580 2444

+385 1 580 2464

Radno vrijeme

OIB

49766965594

DJELATNOST

Grijanje

DRUŠTVENE MREŽE

Direktni smo uvoznici i distributeri za RH, renomiranih proizvođača opreme SAMSUNG i RHOSS , koji svojim klijentima nudi najnovija tehnološka dostignuća na područjima klimatizacije, ventilacije, grijanja te industrijskog i procesnog hlađenja u raznim područjima primjene poput obiteljskih kuća, poslovnih objekata, bolnica, hotela ili industrijskih objekata sa posebnim zahtjevima.

 

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje