Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

U svakodnevnoj praksi pokušavamo integrirati najprestižnija tehnička dostignuća današnjice uz maksimalnu stručnost i posvećenost

U svakodnevnoj praksi pokušavamo integrirati najprestižnija tehnička dostignuća današnjice uz maksimalnu stručnost i posvećenost

Knezović Vision Group Poliklinika je medicinska ustanova koja se prvenstveno bavi bolestima oka.

U našoj Poliklinici rade liječnici specijalisti oftalmologije, koji se kontinuirano educiraju i u stopu prate sve novosti iz struke.

Pri radu s pacijentima naglašavamo individualni pristup, jer nema jednakih slučajeva ili dijagnoza, svaki čovjek je poseban, originalan.

Podvlačimo da je interakcija liječnik – pacijent presudna u pravilnom liječenju, te želimo da pacijent “doživi” kvalitetan pregled, što predstavlja i našu misiju.

NAZIV

KNEZOVIĆ VISION GROUP d.o.o.

ADRESA

Ulica grada Vukovara 269f, 10000 Zagreb

Radno vrijeme

Radni dan: 10:00 - 18:00

Subota: prema dogovoru

Nedjelja: Zatvoreno

OIB

41798349858

DJELATNOST

Optika

DRUŠTVENE MREŽE

Knezović Vision Group je medicinska ustanova koja nudi široku paletu usluga iz područja oftalmologije, kozmetologije i estetske kirurgije lica.

Primarna djelatnost je oftalmologija gdje je svaki klijent u potpunosti zbrinut, uključujući najprecizniju kontrolu vida i određivanja dioptrije, dijagnostiku i liječenje bolesti oka te najkompliciranije operativne zahvate na oku.

U našoj ustanovi će brigu o zdravlju Vaših očiju i o Vašem izgledu preuzeti renomirani liječnici specijalisti, stručnjaci iz područja oftalmologije i estetske kirurgije lica koji se kontinuirano educiraju i u stopu prate sve novosti iz struke.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje