Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Mesnice Kanurić, osnovane 1986. godine, bave se proizvodnjom i preradom mesa isključivo domaće proizvodnje

Mesnice Kanurić, osnovane 1986. godine, bave se proizvodnjom i preradom mesa isključivo domaće proizvodnje

Naš uspjeh i kontinuiran rast, koji bilježimo iz godine u godinu, dokaz su naše ozbiljnosti, vjerodostojnosti i povjerenja koje dobivamo od naših klijenata, odnosno, kupaca.

Catering
Catering

Naša priča počinje u 1986. godini. U godini kada nismo imali računala, mobilne telefone, digitalne fotoaparate i slične ‘igračke’ toga tipa.

To je godina kada su mnogi od nas bili više vani nego u kući i igrali se jureći loptu, prijatelje… a neki i – djevojke!

Nismo imali mamutske šoping centre pa je ponuda bila sužena, ali ne nužno lošija. Barem ne što se tiče mesa i mesnih prerađevina.

Upravo u toj 1986. godini osnovane su Mesnice Kanurić – koje su i danas obiteljski posao i koje, kao i tada, i danas našem tržištu nude nešto posebno.

Posebni nisu samo osmijeh i ljubaznost naših zaposlenika, već je posebno ono što na kraju servirate na tanjur svojoj obitelji – zdravo i ukusno meso koje proizvodimo i iza čije kvalitete stojimo sa svim svojim dosadašnjim radom, znanjem, 30-godišnjim iskustvom i uostalom – sa svojim obiteljskim prezimenom kao i  dugogodišnjim povjerenjem zadovoljnih klijenata.

Zašto mislimo da su meso i proizvodi od mesa koje imamo u ponudi  zdravi ili zdraviji?

Zato što ga sami proizvodimo,  znamo od koga ga kupujemo, znamo uvjete u kojima žive životinje na obiteljskim gospodarstvima u blizini Zeline.

Mi ne uvozimo meso, ne tretiramo meso konzervansima, mi ga solimo vlastitim rukama, a ne strojevima.

Okrenuli smo se domaćoj tradiciji i kvaliteti proizvodnje mesa – što su mnoge ugostiteljski objekti i institucije u Zagrebu te okolici uspješno prepoznali kao i ostali vjerni kupci.

Naši stari su znali kako!

Ne da tretiramo meso kako se to radilo ’80-ih godina, već ciljano koristimo neke metode koje su stare i preko 100 godina! U suhomesnate proizvode stavljamo sol, papar, domaći češnjak, domaću crvenu papriku i sušimo meso dimljenjem vatrom na drva (grab, bukva) i zato miriši kao kod vaše bake i djede na selu i priziva neka ugodna sjećanja.

Znamo koliko je meso važno za zdravlje ljudskog organizma, ali isto tako – svjesni smo koliko je danas teško naći zdravo i kvalitetno meso, od zdravih životinja koje su živjele na obiteljskim gospodarstvima, u nekim sretnijim uvjetima…

Želimo (i u tome uspijevamo) istaknuti se po kvaliteti i zdravlju svakog onog komadića mesa kojeg kupite kod nas. Mi smo kvaliteta koja stvara naviku – zato nas volite, zato nam se vraćate, zato nas preporučujte, a mi vam to vraćamo na najbolji mogući način: zadržavajući kvalitetu naše ponude.

Više nismo djeca iz ’80-ih godina i gledamo svoju djecu kako prebiru prstićima po računalima brže nego ćemo mi to ikada moći dok im objašnjavamo da izađu malo na zrak igrati se, no, kao i tada: ta djeca će rado smazati našu šunku, špek, kulenovu seku, jer neke stvari vrijeme ne može pregaziti.

NAZIV

Mesnice Kanurić

ADRESA

Prespanska 48,10000 Zagreb

Trsatska 2a,10000 Zagreb

Ljubljanica 13,10000 Zagreb

Radno vrijeme

Radni dan: 07:00 - 19:00

Subota: 07:00 - 15:00

Nedjelja: 07:00 - 12:00

OIB

60563786863

DJELATNOST

Proizvodnja proizvoda od mesa

DRUŠTVENE MREŽE

Zapošljavamo 15 djelatnika.

Pored tri maloprodajne lokacije u gradu Zagrebu, Mesnice Kanurić opskrbljuju razne ugostiteljske objekte (od vrhunskih restorana i hotela do pekara), institucije poput vrtića i školi, razne medicinske i druge ustanove.

Prilagođavamo se svakom objektu, naručenom cateringu individualno, uz ostvarenje svih zahtjeva, uz kratak rok isporuke.

U proizvodnji mesa pridržavamo se HACCAP sustava kvalitete i sigurnosti hrane.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje