Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Duga tradicija obiteljskog biznisa

Duga tradicija obiteljskog biznisa

Cjelovito pristupamo rješavanju problema s vidom i nudimo najbolje odgovarajuće rješenje u optičkom studiju.

Od samih početaka našeg rada pa sve do danas nastojimo u suradnji s našim i inozemnim partnerima pratiti najnovije trendove u području očne optike. Svake godine ulažemo sredstva u nabavu najsuvremenije opreme kako bi smo mogli na najbolji mogući način zadovoljiti zahtijeve naših cijenjenih kupaca.

Posebna pažnja posvećuje se edukaciji zaposlenih… stoga se redovito organiziraju radionice, predavanja i seminari te prate trendovi optičarske struke kako bismo uvijek bili upoznati s novostima.

NAZIV

BIOOPTIPHARM d.o.o

ADRESA

Alberta Fortisa 2, 10000 Zagreb, Hrvatska

Radno vrijeme

Radni dan: 08:00 - 19:00

Subota: 08:00 - 13:00

OIB

81676412763

DJELATNOST

Optika

DRUŠTVENE MREŽE

Prilikom odabira naočalnih leća koje su najvažniji dio dioptrijskih naočala, bilo progresivnih leća koje omogućuju spontanu prilagodbu širine vidnog polja od blizine prema daljini, fotoosjetljivih leća koje se na otvorenom automatski zatamnjuju do 75% uz zadržavanje prirodnog doživljaja boja, pojačavanjem kontrasta i 100% UV zaštite, tankih leća, leća za djecu ili leća za rad u uredu, savjetujte se sa svojim optičarem vezano od odabir pravog zaštitnog sloja za naočalne leće. Uzmite u obzir otpornost na ogrebotine, antireflektivnost, antistatičnost, polarizaciju te tvrdoću!

Osim smanjene oštrine vida, kod djece se može pojaviti i strabizam koji se najčešće uklanja operativnim putem. Kod starijih osoba dolazi i do zamućenja očne leće. Operativnim zahvatom zamjenjuje se zamućena leća umjetnom i time omogućava normalna oštrina vida.

Sunčane naočale jedna su od obaveznih potrepština tijekom ljeta, a ujedno i nezaobilazan modni detalj. Stoga je važno znati kako odabrati sunčane naočale koje će pristajati vašem licu i uklopiti se u vaš stil odijevanja.

Smanjena oštrina vida najčešće nije uzrokovana bolešću oka, nego njegovom različitošću i mogućnostima optičkog sustava. Neusklađenost dubine oka i jakosti optičkog sustava, dovode do pojave kratkovidnosti, dalekovidnosti i astigmatizma. Pojava slabog vida na blizinu koja nastaje između 40 i 45 godine života, kada oslabi akomodacija, naziva se prezbiopija. Umanjena oštrina vida može se ispraviti korištenjem optičkih pomagala, naočala ili kontaktnih leća.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje