Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Vaš ljubimac je kod nas KRALJ

Vaš ljubimac je kod nas KRALJ

Davne 1987. godine odškrinuli smo vrata velikog psećeg svijeta. U naš život ušli su ljubimci, nezaboravne pudle Rora i Boni kojih se danas s ljubavi sjećamo, a do danas, tih tridesetak godina uvijek smo bili okruženi psima, macama, pticama i drugim ljubimcima.

Odlučili smo životno iskustvo podijeliti s drugim ljudima kako bismo im pomogli da još više uživaju u svojim ljubimcima, pravilno ih hrane i njeguju, jer oni to svojom bezgraničnom ljubavi i zaslužuju.

Veliki pjesnik lord Byron napisao je epitaf svom voljenom psu: “Ovdje počiva biće koje je posjedovalo ljepotu bez sujete, snagu bez oholosti, hrabrost bez okrutnosti i sve ljudske vrline bez ijedne ljudske mane.”

U našem web shopu možete pronaći najkvalitetniju hranu za pse, marke BOSCH i PROPER, premium hrana za mace SANABELLE te sijeno podvelebitskih pašnjaka LUCIBELLA za male glodavce.

Nudimo vrhunsku američku kozmetiku za pse i mace 1 All Systems i Chris Christensen. Tu su šamponi raznih namjena, regeneratori, sprejevi za njegu dlake, parfemi, stolovi za šišanje, profesionalna sušila i još mnogo toga.

Pogledajte ponudu ukusnih i kvalitetnih poslastica za pse i mace, igračke, kaputiće i pribor za njegu.

U našem klimatiziranom salonu pružamo kompletnu uslugu uređivanja pasa i mačaka, primjenjujući najviše standarde, a sa svojim četveronožnim mušterijama radimo bez ikakve prinude sa željom da tretman u našem salonu bude za njih i vlasnike ugodno iskustvo.

Također kod nas možete pohađati Tečajeve šišanja i uređivanja pasa i ostalih kućnih ljubimaca, koji su prilagođeni potrebama klijenata od uređivanja vlastitog ljubimca do osposobljavanja za samostalan rad u salonu za pse, veterinarskoj ambulanti ili otvaranje vlastitog obrta.

 

NAZIV

Flavus Amor j.d.o.o.

ADRESA

Ilica 322, 10000 Zagreb

TELEFON

+385 98 577 791

Radno vrijeme

OIB

69711628052

DJELATNOST

Kućni ljubimci

DRUŠTVENE MREŽE

Naši proizvodi i usluge:

  • Oprema za kućne ljubimce
  • Hrana za kućne ljubimce
  • Hrana za pse
  • Hrana za mačke
  • Poslastice i dodaci hrani
  • Šišanje kućnih ljubimaca
  • Pranje kućnih ljubimaca
  • Kozmetika za kućne ljubimce
Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje