Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Zadovoljan i nasmijan pacijent naš je imperativ

Zadovoljan i nasmijan pacijent naš je imperativ

Istančan spoj suvremene tehnologije, vrhunskih materijala te interdisciplinarne suradnje omogućuje pružanje vrhunske usluge svim našim pacijentima.

Naš tim
Naš tim

U našem radu uvijek težimo najboljem, zbog čega konstantno ulažemo u nove tehnologije i znanja.

Jamčimo da će i najzahtjevniji zahvati biti uspješno odrađeni te u skladu s tim zapošljavamo samo visokostručno i motivirano osoblje koje se kontinuirano usavršava u Hrvatskoj i inozemstvu.

Bitan je dio naše prakse inzistiranje na važnosti individualnog pristupa i predanosti svakom pacijentu, uz potpunu brigu za njegov osmijeh i zdravlje.

Kao garanciju Vašeg blistavog osmijeha nudimo vrhunske materijale, najsuvremeniju tehnologiju te najmodernije opremljen laboratorij s jednim od najcjenjenijih hrvatskih stručnjaka na polju zubne protetike, i to s više od dvadeset godina iskustva u estetski i tehnički najzahtjevnijim radovima.

Dugi niz godina ostvarujemo uspješnu suradnju s vodećim svjetskim tvrtkama Nobel Biocare, Astra Tech Dental, Ankylos, Straumann, Camlog, Ospol, Bredent i Xive, što nam je omogućilo visoko pozicioniranje na hrvatskom tržištu. Laboratorij ordinacije opremljen je najmodernijom CAD/CAM tehnologijom za proizvodnju protetski i estetski najzahtjevnijih konstrukcija od titana i cirkona u najkraćem roku, kao i NobelProcera skenerom.

Godine 2006. on postaje prvi ovlašteni NobelProcera laboratorij za Hrvatsku, pri čemu je važno istaknuti da je ta tvrka svjetski lider u protetskim rješenjima.

NAZIV

Privatna stomatološka ordinacija dr. Goran Jovičević

ADRESA

Janka Matka 6, 10000 Zagreb

TELEFON

+385 1 373 3562

+385 1 373 3562

Radno vrijeme

DJELATNOST

Stomatolozi

DRUŠTVENE MREŽE

Privatna stomatološka ordinacija specijalizirana je na području estetske i restaurativne dentalne medicine te na području implantologije.

Naša ponuda:

  • Implantologija
  • Kirurgija
  • Estetska i restaurativna dentalna medicina
  • Endodoncija / liječenje zuba
  • Ortodoncija
  • Parodontologija
  • Udlage
  • Dijagnostika
Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje