Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Health i wellness club, mala oaza mira u samom centru grada

Health i wellness club, mala oaza mira u samom centru grada

Oaza mira u samom centru idealno je mjesto gdje urbani čovjek današnjice može pronaći izgubljeni sklad duše i tijela ukloniti stres, obnoviti ravnotežu, snagu i energiju – ukratko revitizirati se iznutra i izvana.

Dugogodišnje iskustvo, stručnost i profesionalnost našeg osoblja (liječnici, nutricionisti, fizoterapeuti, kineziolozi, kozmetičari) garantirano će ispuniti očekivanja i najizbirljivijih.

NAZIV

TWINTIME – HEALTH & WELLNESS CLUB

ADRESA

Nova Ves 11, 10 000 Zagreb, HRVATSKA

TELEFON

+385 1 466 7800

Radno vrijeme

Radni dan: 09:00 - 21:00

Subota: 09:00 - 21:00

Ned: 10:00 - 15:00

DJELATNOST

Studio za njegu tijela

DRUŠTVENE MREŽE

U našem radu objedinjujemo saznanja klasične medicine, komplementarna medicinska saznanja te suvremene wellness metode.

  • Spazio REVITAL s lounge barom nudi bogat izbor najfinijih čajeva, svježe cijeđenog voća i povrća te probranih i nutritivno izbalansiranih malih obroka. Ugodan ambijent za relaksaciju predstavlja izvrstan uvod u svijet zdravlja, ljepote i pozitivne energije.
  • Spazio FITNESS – obzirom da je primjerena tjelesna aktivnost garancija zdravlja ovaj prostor je osmišljen za vježbanje pod budnim okomkineziologa. Klasični ili inovativni vibracijski programi vježbanja potiču metabolizam, učvršćuju mišiće i razvijaju zdravo tijelo i duh. Vježbati se može i u specijalnom Power of Chi solariju čime se poboljšava oksigenacija, a time i tamnjenje.
  • Spazio WELLNESS SPA – “vodom do zdravlja”. Finska sauna, infracrvena sauna i hidromasažna kada opuštaju, pročišćuju organizam i pripremaju tijelo za čari masaža i uljepšavanje. Wellness masaže revitaliziraju dušu i tijelo, a prvi puta u Hrvatskoj tu je i «sunčana livada» jedinstveni stropni solarij, koji pruža ugođaj pravog sunčališta.
  • Spazio BEAUTY – idealno objedinjuje ljepotu i zdravlje kože. Njega lica i tijela prirodnom kozmetikom na bazi mora, termalnih voda te inovativnim kozmetičkim preparatima osvježit će i učvrstiti kožu vašeg lica i tijela. Posebno izdvajamo specijalne kozmetičke programe za problematičnu kožu te cjelovite i iznimno učinkovite anti-age sustave. Cromo System jedinstvena je metoda terapije bojama za uspješno uklanjanje raznih kozmetičkih problema te provođenje specijalnih antistresnih programa.
  • Drogerija TWINLAB – mjesto je gdje možete dobiti najbolje savjete o zdravoj prehrani i dodacima prehrani, cjelovite te individualizirane programe mršavljenja, antistresnih i drugih programa koji doprinose novom izgledu i vitalnosti organizma u sklopu HEALTHSTYLE savjetovališta. Određivanje vitamina i minerala u organizmu i gustoće kostiju omogućuju individualni pristup svakom klijentu. Drogerija TWINLAB pruža i mogućnost kupovine, svih pripravaka i preparata koji se koriste u našem radu, sve u želji pružanja kompletne usluge, jer ljepota i zdravlje ne dolaze samo izvana, nego i iznutra!

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje