Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Obiteljsko turističko gospodarstvo Kolumbić smješteno je podno brda Svetog Nikole

Obiteljsko turističko gospodarstvo Kolumbić smješteno je podno brda Svetog Nikole

Gospodarstvo uključuje vinograd sa 10 000 loza, od toga 5000 merloa, 2000 plavca malog, 2000 darnekuše i 1000 bijelog. U staji se nalazi 20-ak ovaca, dva konja, 1 poni i magarac.
U vrtovima oko restorana i privatne kuće posađene su domaće rajčice, tikvice, mladi luk, krastavci, krumpiri tako da sve što naša konoba nudi ekološki su proizvodi.

NAZIV

SV. MIKULA, obrt za usluge

ADRESA

Ulica Mala Poica 2, 21465 Jelsa, HRVATSKA

Radno vrijeme

Radni dan: 08:00 - 24:00

OIB

95587493278

DJELATNOST

Restorani i prehrambeni objekti

DRUŠTVENE MREŽE

Proizvodimo i svoje vino, rakiju i prošek. U ponudi imamo 4 vrste vina: Sv. Mikula (bijelo), Sv. Mikula (crno), Parvo jubov (crno) i Moli Žane (rose).
Ispred terase konobe nalazi se „zog za balote“ – teren za boćanje.

Grupe koje se naruče mogu nas kontaktirati i za prijevoz. Za prijevoz ljudi imamo kombi sa 7 sjedećih mjesta te otvoreni bus sa 15 sjedećih mjesta. Za sve narudžbe otvoreni smo od 1.5. do 1. 10.

U ponudi pića istaknut ćemo ono domaće: – bijelo vino „Sv.Mikula“ proizvodi se od više sorata bijelog grožđa. – crno vino „Sv. Mikula“ proizvodi se od plavca malog iz južne strane otoka, plavca malog iz vinograda Sv.Nikole te darnekuše. – crno vino „Parvo jubov“ proizvodi se od merloa i plavca malog iz Svete Nedjelje. – rose „Mali Žane“ proizvodi se od više sorata (plavac mali, darnekuša, vranac,…).
U ponudi je i domaća rakija (višnja, mirta, od raznih trava), prošek i domaći sok od kadulje. U stalnoj ponudi jela je domaći pršut, domaći sir (kozji i ovčji), slane srdele, razno meso s roštilja te razne salate (tune, hobotnice, sira, slanih srdela).
U dnevnoj ponudi jela je fažol, tripice, jetrica, pašticada te divljač tj. dalmatinski specijaliteti. Po narudžbi pripremamo razna jela pod pekom (teletina, janjetina, piletina, hobotnica), janjetina na ražnju.

Uz sva jela pečemo i svoj domaći kruh.
Goste dočekujemo uz čašicu dobrodošlice (rakija), a poslije hrane uvijek slijedi zabava uz svirku harmonike.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje