Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Kroz dugogodišnje iskustvo u ovoj grani proizvodnje, razvili smo vlastitu liniju proizvoda prema potrebama kupaca

Kroz dugogodišnje iskustvo u ovoj grani proizvodnje, razvili smo vlastitu liniju proizvoda prema potrebama kupaca

Naši proizvodi napravljeni su od visoko kvalitetnih kožnih i tekstilnih materijala, sa podplatom od poliuretana koji se samomodelira prema obliku Vašeg stopala ublažavajući vibracije prilikom hoda, smanjuje opterećenje na koljena i daje potporu kralježnici. Pri izradi gornjeg dijela proizvoda koriste se isključivo materijali koji njeguju Vaša stopala i lagani su za održavanje.

NAZIV

Adaco d.o.o.

ADRESA

Brestovice 58, 51215 Kastav, HRVATSKA

TELEFON

+385 51 223 695

+385 51 687 056

Radno vrijeme

OIB

79909921655

DJELATNOST

Proizvodnja obuće

DRUŠTVENE MREŽE

Adaco d.o.o. proizvodi anatomsku i zaštitnu obuću (EN ISO 20347:2012) još od 1996. godine.

Razvili smo nekoliko vlastitih linija proizvoda. Classic anatomic, anti shock, sezonska zimska i sezonska ljetna linija odlikuju se udobnim i čvrstim podplatom koji se oblikuje prema Vašem stopalu. Pruža potporu kralježnici, ne umara stopala i smanjuje pritisak na zglobove. Koriste se materijali koji nisu škodljivi za zdravlje, niti okoliš. Pratimo suvremene modne trendove i u skladu s njima radimo i kolekcije. Materijali za kolekcije papuča za dolazeću sezonu pomno se biraju i s velikom pažnjom izrađuju kako bi se dobio što bolji i kvalitetniji model.

Kožni i tekstilni materijali izvrsne su kvalitete ako bi Vama pružili što bolju udobnost i ugodnost nošenja papuča.

Kako bi Vam pružili maksimalnu zaštitu i udobnost certificirali smo model 712 SR i 812 SR 2014. godine. Dobivanjem certifikata potvrđena je naša dugogodišnja kvaliteta proizvodnje obuće. ISO standardi su norme kvalitete i konkurentnosti. Standard HR EN ISO 20347:2012 upućuje korisnike na kvalitetu proizvoda koju kupuju, kao i na razinu zaštite koju proizvod pruža, a to je druga kategorija zaštite prema “Pravilniku o stavljanju na tržište osobne zaštitne opreme”. Proizvod je namijenjen za zaštitu od klizanja na keramičkim i metalnim podlogama, protiv klizanja na ulje, te apsorbira vibracije najopterećenijeg dijela stopala, a to je petni dio. Modeli se odlikuju samomodelirajućim podplatom, prednji dio stopala (prsti) je zatvoren, dok je petni dio otvoren. Za bolju sigurnost može se koristi remen koji drži petni dio i umanjuje mogućnost isklizavanja. Gornji dio modela karakteriziraju rupice koje omogućavaju bolju cirkulaciju zraka i smanjenje vlage.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje