Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Želimo razviti tržište proizvoda za grijanje peletima, pećima i kotlovima

Želimo razviti tržište proizvoda za grijanje peletima, pećima i kotlovima

Svoje djelovanje, osim u prodaji, usmjeravamo prema postprodajnom servisu, praćenju zahtjeva tržišta a ponajviše našem stručnom usavršavanju. Osim uvoza, maloprodaje i veleprodaje, organizirali smo i servis peći, kamina i kotlova na pelete, te smo ovlašteni zastupnici tvrtke BIODOM 27, a u svom asortimanu nudimo proizvode tvrtke Gruppo Piazzetta.
Sjedište tvrtke se nalazi u Kastvu, Rubeši 180, gdje poslovni plan predviđa izgradnju modernog servisnog centra i prodajnog salona.

NAZIV

PUL d.o.o.

ADRESA

Rubeši 180, 51215 Kastav, Hrvatska

TELEFON

+385 51 275 074

Radno vrijeme

Radni dan: 08:00 - 17:00

Subota: 08:00 - 13:00

WEB

pul.hr

OIB

87161186394

DJELATNOST

Bijela i smeđa tehnika

DRUŠTVENE MREŽE

  • Peći na pelet

Kvalitetan pelet i moderne peći proizvođača Gruppo Piazzetta i BIODOM 27 omogućuju korisniku uživanje u prirodnom izvoru topline i ugodi koju nam može stvoriti jedino vatra.

  • Kamini na drva

Kamini na drva, plin proizvođača Gruppo Piazzetta poznati su i priznati na tržištima cijeloga svijeta. Mnoštvo modela, tradicionalan i moderan dizajn te najviša kvaliteta završne obrade, zadovoljava ukuse i najjzahtjevnijih. Odlike kamina Gruppo Piazzetta nisu samo estetika i dizajn, već prije svega funkcionalnost i velika moć zagrijavanja.

  • Peći na drva

Grijanje pećima na drva je tradicionalno i nezamijenjivo. Za Vas smo izabrali proizvođače: Thermia, Coloremajl, Superior, Gruppo Piazzetta.

  • Kotlovi na kruta goriva

Konstrukcija kotla omogućuje autonomiju od 5 do 7 sati, ispunjava sve ekološke norme po standardu EN303-5, osigurava kotao od pregrijavanja, omogućava rad kotla bez električnog napajanja te svrstava napravu u polupirolitičke kotlove

  • Dimovodni program

Izvodimo priključke u inox i hladno valjanom limu za sve peći i kamine na pelete i drva.Osim priključaka na već postojeće dimnjake montiramo i prefabricirane inox duplostijenske izolirane dimnjake.Osim dimovodnog programa izvodimo i montiramo cijevne sustave za dobavu zraka za gorenje i cijevne sustave za razvod toploga zraka.

  • Bazeni

U mogućnosti smo ponuditi sve tipove bazena, unutarnje i vanjske, grijane i negrijane.

Između uobičajenih skimerskih bazena, montažnih i zidanih, izdvajamo izradu prelivnih bazena i prelivnih bazena sa slapom.Obratite nam se sa povjerenjem.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje