Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Vaš užitak nam je na prvom mjestu

Vaš užitak nam je na prvom mjestu

Svaka soba će vas dočekati drugačijim dizajnerskim namještajem i pomno pripremanom svjetlosno dizajniranom atmosferom, a kako bi Vaš boravak bio što ugodniji, za vas smo kreirali i posebnu posteljinu topline najfinijeg pamuka i dodira svile kako bi bešumno utonuli u svoj i ostvarili naš san – Vaš užitak.

Vaše nepce iznenaditi ćemo osebujnom gastro-eno ponudom gourmet restorana Kukuriku.

Delicije stvorene avangardnim pristupom i lucidnošću kreatora Nenada Kukurina, utemeljena je na više od 40 godina tradicije obiteljskog restorana Kukuriku.

Njegov osoben stil i artistički pristup kulturi stola odredio je mnoge danas prihvaćene svjetske smjernice u gastronomiji kao i sljubljivanju ponekad neočekivanih tandema hrane i pića.

Uz mnoge nagrade i priznanja koje je stekao svojim radom, Nenad priznaje da mu je najveća radost zadovoljstvo na licima gostiju kojima osobno spravlja i služi svoje kreacije.

NAZIV

KUKURIKU d.o.o

ADRESA

Trg Lokvina 3, 51215 Kastav

TELEFON

+385 51 691 519

+385 51 691 823

Radno vrijeme

OIB

72626274554

DJELATNOST

Restorani i prehrambeni objekti

DRUŠTVENE MREŽE

Gourmet restoran “Kukuriku” prima do 60 gostiju u unutarnjem prostoru te isto toliko na ljetnoj terasi, na trgu neposredno ispred hotela.

Gastro-eno priča koju ćete doživjeti u Kukurikuu izdiže konzumaciju na jednu višu razinu i naglašava hedonizam.

U Kukurikuovoj kuhinji svaki dan stvaraju se novi recepti, bazirani na dnevnoj ponudi lokalne tržnice i plodova prirode Kastavskog kraja.

Kuhari, poput jazz glazbenika improviziraju s probranim namirnicama i kreiraju jela koja naglašavaju okus i miris kraja. Kompleksnost okusa, raskoš oblika i boja na tanjuru predstavljaju senzaciju za nepce i oči, a ručkove i večere u dobrom društvu pretvaraju u pravu svečanost hrane.

Pri izboru jela najbolje je prepustiti se osoblju i kuhinji koji će vas oduševiti ribljim, mesnim ili vegetarijanskim sljedovima.

Kako se ne bi izgubili u izboru od preko 150 etiketa iz Kukurikuovog vinskog podruma, naši sommelieri svako jelo će sljubiti s idealnom vinskom pratnjom.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje