Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Velo Kafe je nadaleko poznato po proizvodnji vlastitih slastica i deserta

Velo Kafe je nadaleko poznato po proizvodnji vlastitih slastica i deserta

Velo Kafe smješten je na labinskom starogradskom trgu. Najveći je i najljepši ugostiteljski objekt na ovome području. Ugostiteljski objekt sastoji se od tri etaže gdje svaka ima svoju zasebnu funkciju, a zajedno pružaju kompletnu ugostiteljsku uslugu.

Svakako Vas pozivamo da tijekom razgleda Labina, kušate specijalitete labinske kuhinje, tradicionalnu istarsku tjesteninu – pljukance, te kobasice i ombolo.

U sklopu Velo Kafe, nalazi se konoba – odličan ambijent za vaša zimska druženja, uz ognjišće i izbor vina te ukusnih jela.

U restoranu na vrhu, kušajte tradicionalna istarska jela – mesne i riblje specijalitete, jela pod pekom (zimsko doba), te labinski desert – krafe.

NAZIV

HENA d. o. o.

ADRESA

Titov trg 12, 52220 Labin

Radno vrijeme

Svaki dan: 11:00 - 23:00

OIB

81943719744

DJELATNOST

Restorani i prehrambeni objekti

DRUŠTVENE MREŽE

Restaurant

Restoran / konoba i kuhinja nalaze se u suterenu sa velikim kaminom, i najzanimljivije je u zimskom periodu kada je zbog topline uređenja stvoren jedinstven i intiman ugođaj te je zajamčeno uživanje u gastronomskim delicijama internacionalnih i izvornih istarskih specijaliteta.

Kavana

Jedina i prekrasna gradska kavana u prizemlju je objekta. Dugi niz godina nezaobilazno je mjesto jutarnjeg okupljanja. U vrijeme toplijih dana otvorena je i velika terasa.

Catering

Velo Kafe organizira dostavu cateringa i domjenaka, te pruža kreativnost i raznolikost organizacije svih Vaših važnih događaja, bilo da se radi o svadbama, poslovnim domjencima ili obiteljskim svečanostima.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje