Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Svaki naš proizvod svojom kvalitetom pruža izvrsnu vrijednost za uloženi novac

Svaki naš proizvod svojom kvalitetom pruža izvrsnu vrijednost za uloženi novac

DAST je obiteljski obrt osnovan 1998. sa sjedištem u Malom Lošinju.

Glavna djelatnost je projektiranje, proizvodnja i ugradnja stolarije i namještaja. Zahvaljujući kvalitetnim proizvodima brzo stječe povjerenje domaćih i stranih kupaca te postaje najveći proizvođač stolarije i namještaja na području otoka Lošinja i Cresa.

Iz ponude
Iz ponude

Godine 2002. DAST se seli u novi vlastiti prostor. U sklopu zgrade se nalazi proizvodna radionica, lakirnica i uredski prostor s manjim izložbenim salonom.

Stalnim razvojem, usvajanjem novih tehnologija te neprekidnom edukacijom djelatnika podiže se kvaliteta proizvoda i usluga na dobrobit kupaca.

Pri opremanju ureda, trgovine ili drugog poslovnog prostora spremni smo zadovoljiti raznolike potrebe naših kupaca. Ponosno ističemo višegodišnje iskustvo u izradi namještaja za privatne iznajmljivače soba i apartmana, kao i uspješno opremanje čitavih pansiona i hotela.

2008. u proizvodnju uvodimo CNC (Computer Numerical Control) tehnologiju čijom se primjenom uvelike mijenja način izrade većine proizvoda. CNC tehnologija omogućuje veću preciznost i kvalitetu proizvoda, a smanjuje vrijeme izrade što nas čini konkurentinijim na tržištu. Osim svega navedenoga CNC tehnologija omogućuje i stupanj obrade koji je na drugim strojevima nemoguć, a time proširujemo spektar usluga i proizvoda.

Naša lakirnica opremljena je zračnom komorom što jamči besprijekornu kvalitetu površinske obrade. Koristimo boje i lakove poznatih svjetskih proizvođača, te neumorno pratimo najnovije trendove površinske obrade kao i pratećih tehnologija. Lakirnica je projektirana u skladu s europskim normama i kada je riječ o onečišćenja okoliša, a već dugi niz godina koristimo plan gospodarenja opasnim otpadom.

NAZIV

DAST obrt za stolarske usluge

ADRESA

Dražica 26/A, 51550 Mali Lošinj

TELEFON

+385 51 520 960

+385 51 520 961

+385 98 442 776

Radno vrijeme

OIB

17468769943

DJELATNOST

Proizvodnja namještaja

DRUŠTVENE MREŽE

Naša ponuda:

  • Kuhinje po mjeri
  • Namještaj po mjeri
  • Stepenice
  • Rezbareni ukrasi

Prozori i vrata:

  • DRVO
  • PVC
  • ALU
Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje