Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Objekt je sagrađen 1818. godine te ima izrazitu urbanističku, estetsku i povijesnu vrijednost te sva obilježja kasno barokne građevine

Objekt je sagrađen 1818. godine te ima izrazitu urbanističku, estetsku i povijesnu vrijednost te sva obilježja kasno barokne građevine

Objekt
Objekt

Lovačka kuća St. Hubert smještena je u centru grada Ogulina na najatraktivnijoj lokaciji u gradu, uz rub ponora rijeke Dobre, a glavnim počeljem okrenuta prema gradskom parku.

Najljepši pogled na Ogulin s okolicom doživjet ćete nakon uspona na planinu Klek ( 1182 m ), legenda govori kako za vrijeme olujnih noći oko ponoći iz cijelog svijeta na Kleku se sakupljaju vještice, vile, vilenjaci, a njihovo kolo i vrisak dopiru čak do Ogulina.

Želite li doživjeti nezaboravne trenutke dođite u grad Ogulin, bogat kulturno-povijesnom baštinom, legendama i prirodnim ljepotama.

NAZIV

RUPČIĆ d.o.o.

ADRESA

V. Nazora 3, 47300 Ogulin

TELEFON

+385 47 522 056

+385 47 522 480

+385 98 246 554

Radno vrijeme

OIB

39896950721

DJELATNOST

Privatni smještaj

DRUŠTVENE MREŽE

Lovačka kuća nudi svojim gostima smještaj s doručkom ( BED AND BREAKFAST ).

Smještajni kapacitet Lovačke kuće je 18 ležajeva, od toga 7 dvokrevetnih, 1 jednokrevetna i 1 trokrevetna soba. Svaka soba je opremljena TV, telefonom i kupaonicom.

Interijerom dominira rustikalni namještaj u kojem se osjeća duh starina i njihova vrijednost. Gostima je na raspolaganju i korištenje saune.

U sklopu Lovačke kuće je caffe bar i suvenirnica.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje