Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Zadruga se bavi integriranom poljoprivrednom proizvodnjom

Zadruga se bavi integriranom poljoprivrednom proizvodnjom

“Poljoprivredna Zadruga Ogulin” osnovana je 2007. godine sa ciljem udruživanja malih proizvođača i prerađivača povrća radi postizanja kvalitetnije, konkurentnije i kontinuirane proizvodnje te lakšeg i sigurnijeg plasmana na tržište. Do 2015. poslovala je pod imenom „Braniteljska zadruga Ogulin“.

Pakiranja kiselog kupusa
Pakiranja kiselog kupusa

Svi poslovi u procesu proizvodnje (priprema tla, sijanje, sadnja, berba, transport) obavljaju se strojno primjenom novih tehnologija.

Prerada i pakiranje vrši se u pogonima sa HACCP certifikatima na novim automatskim (rezani kiseli kupus) i poluautomatskim (vakumirane glavice kiselog kupusa) pakirkama

Zadruga je u mogućnosti obavljati čitav proces proizvodnje – od sjemena do konačnog proizvoda – te ga na posljetku samostalno plasirati na hrvatsko tržište.

Sva proizvodnja obavlja se na području Ogulina, odnosno ogulinsko podkapelskog kraja kao dijela gorske Hrvatske na nadmorskoj visini 320m, što se očituje specifičnim klimatskim uvjetima i tipovima tla, što je rezultiralo karakteristikama i posebnostima samog kupusa (veći postotak suhe tvari, poseban ukus).

NAZIV

Poljoprivredna zadruga Ogulin

ADRESA

Dujmić Selo 20e, 47300 Ogulin

Radno vrijeme

OIB

30259598942

DJELATNOST

Proizvodnja povrća

DRUŠTVENE MREŽE

Glavni proizvod zadruge je ogulinski kiseli kupus, proizveden prema tradicijskim recepturama, kao visokokvalitetan autohtoni proizvod sa povećanom vrijednošću, za kojim postoji velika, stabilna i rastuća potražnja na domaćem i EU tržištu, i tržištu SAD.

Osnovne djelatnosti zadruge su proizvodnja i prerada povrća, dok su glavni proizvodi konzumno i kiselo zelje te razno autohtono povrće (krumpir, luk, blitva, tikvice…)

Zadruga trenutno broji 7 zadrugara i 10 kooperanata koji se bave proizvodnjom povrća na ukupno 95 ha zemljišta.

Zadruga godišnje proizvede oko 1000 tona svježeg kupusa, 500 tona kiselog kupusa, 200 tona krumpira, 30 tona graha, te znatne količine tikvica, kelja peršina i drugog sezonskog povrća.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje