Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Zahvaljujući svome položaju u blizini mora i okružen bujnom vegetacijom Učke, naš dom ima idealne uvjete za odmor i rehabilitaciju starijih i nemoćnih osoba

Zahvaljujući svome položaju u blizini mora i okružen bujnom vegetacijom Učke, naš dom ima idealne uvjete za odmor i rehabilitaciju starijih i nemoćnih osoba

Interijer
Interijer

Zadovoljan i sretan korisnik, njegova obitelj i mi kao pružatelji usluga u obiteljskom ležernom okruženju, ispunjenom razumijevanjem, ljubavi, osjećajem pripadnosti i brige, uz ljude koji su stručno obrazovani, kompetentni i spremni na stalno usavršavanje i poboljšavanje svojega znanja.

NAZIV

Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe Ičići

ADRESA

Brdo 18c, 51414 Ičići

Radno vrijeme

OIB

86366133123

DJELATNOST

Smještaj za starije i nemoćne

DRUŠTVENE MREŽE

Kapacitet doma je 20 osoba, što osigurava intiman boravak u miru, ali i posebnu brigu o svakom korisniku ponaosob. Sobe su smještene na dvije etaže.

One na katu imaju svaka svoj izlaz na balkon, na kojemu se može odmarati, a sve sobe su opremljene medicinskim krevetima sa mogućnošću podizanja visine, nagiba i položaja tijela uz visokokvalitetne madrace, što omogućava najveću udobnost.

Prozračne i svijetle, sobe su bogate pozitivnom energijom i pružaju osjećaj boravka u vlastitom domu. Naše najveće zadovoljstvo su pohvale svih naših korisnika, njihovih obitelji i posjetitelja.

Za pokretne štićenike organiziramo šetnje uz more (Ičići, Opatija, Lovran), ali i po vrlo ugodnim i pitomim šumskim puteljcima koji obiluju biljem, a u jesenje doba i svjetski poznatim kestenima  – marunima.

Vodimo vas u branje šparuga i ljekovitog bilja ili jednostavno uživanje u planinarsko- meditativnom raju, obilju zelenila, predivnih šuma i potočića …

U svrhu zabave i razonode koristimo usluge animatora, a u svrhu edukacije i podrške u mogućnosti smo organizirati pojedinačne ili grupne terapije uz psihoterapeuta, kao i specijalista drugih grana medicine (fizioterapeut, ortoped…)

Ovisno o interesima, organiziramo tečajeve, usluge frizera, pedikera, masaže…

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje