Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Čišćenje i održavanje svih vrsta objekata

Čišćenje i održavanje svih vrsta objekata

Agencija za čišćenje Glancer sa sjedištem u Osijeku je tvrtka koja je specijalizirana za čišćenje interijera i eksterijera u svim poslovnim i stambenim objektima.

Privatnim korisnicima je dana prilika kvalitetnog čišćenja s niskim cijenama. Osim toga, agencija nudi i usluge specijalnog čišćenja za izvanredne prilike poput prostora nakon velikih proslava, svadbi ili nakon građevinskih radova.

Poslovnim korisnicima zagarantirana je visoka učinkovitost i profesionalno osoblje za najbolje radne uvjete u poslovnom prostoru.
Glancer agencija za čišćenje i upravljanje objekata je mala tvrtka velikog srca, koja će se svojom kvalitetom istaknuti te postaviti novi nivo čišćenja.

NAZIV

Uslužna Zadruga Glancer

ADRESA

Bilogorska 35, 31000 Osijek

TELEFON

+385 31 350 138

+385 31 350 138

+385 91 791 8400

Radno vrijeme

OIB

45060836922

DJELATNOST

Čišćenje

DRUŠTVENE MREŽE

Usluge koje Vam nudi Glancer su redovna čišćenje svih vrsta objekata, završna čišćenje prije useljenja poslovnih i stambenih objekata.
Poliranje – vraćanje starog sjaja granitu, mramoru , starom parketu te opremanjem poslovnih objekata sanitarnom galanterijom,papirnatom konfekcijom,sredstvima za čišćenje i potrošnim materijalom.
S obzirom na vrstu čišćenja nudimo Vam redovna čišćenja, povremena čišćenja i generalna čišćenja.
Za sve vrste čišćenja koristimo sredstva domaćeg proizvođača Saponie d.d. Osijek, koja posjeduje certifikat ISO 9001 (dokaz vrhunske kvalitete) kao i vodopravnu dozvolu RH o biorazgradivosti te sredstva profesionalne marke TANA .Tvrtka Glancer obavljajući naručene poslove jamči vrhunsku kvalitetu usluge te potpunu sigurnost i diskreciju od strane naših djelatnika.
Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje