Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Dom je otvorenog tipa, te pruža obiteljsku atmosferu

Dom je otvorenog tipa, te pruža obiteljsku atmosferu

Obiteljski dom za stare i nemoćne “MILA” nudi stalni, tjedni i privremeni smještaj, te cjelodnevni i poludnevni boravak.

Registriran je pri Ministarstvu zdravstva i socijalne skrbi.

Naš dom nudi luksuzan smještaj i vrhunsku njegu i usluge za 11 korisnika. Od njege, higijene i ishrane pa do medicinskih usluga, radne terapije i društvenog života, sve je osmišljeno u cilju pružanja visoko kvalitetnih usluga kako bi se naši korisnici osjećali sigurno, ugodno i zbrinuto.

O našim korisnicima brine stručno osoblje koje čine medicinske sestre, njegovateljice, fizioterapeut i ostalo osoblje kojima je jedini cilj zdravlje, sigurnost i zadovoljstvo naših klijenata.

Kuhinja doma priprema tri obroka i užinu, kao i poseban režim ishrane prema potrebi.

Osoblje doma organizira individualne i grupne aktivnosti i društvene događaje, proslave blagdana, rođendana, društvene igre, izlete, razne kreativne radionice i grupe, jednom riječju cjelokupan kulturno zabavni život korisnika i uvijek je tu za savjet i razgovor kako se naši klijenti nikada ne bi osjećali usamljeno.

Dom nudi i medicinske usluge koje obuhvaćaju mjerenje krvnog tlaka, šećera, tjelesne temperature, pružanje medikamentozne terapije (unosa lijekova), davanje infuzije, obradu dekubitalnih rana, uvođenje katetera, itd.

Za sve specijalističke usluge medicinsko osoblje organizira poziv liječnika specijaliste ili transport do zdravstvenih ustanova ukoliko je potrebno.

Dom svojim korisnicima pruža i fizikalnu terapiju, kao i masažu.

U slučaju potrebe dom osigurava poziv hitne pomoći i prijevoz do odgovarajućih zdravstvenih ustanova.

 

NAZIV

Obiteljski dom za stare i nemoćne Mila

ADRESA

Osječka 162, 31207 Tenja

Radno vrijeme

OIB

20228111598

DJELATNOST

Smještaj za starije i nemoćne

DRUŠTVENE MREŽE

U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe. Kupaonice su prilagodjena pokretnim, polu-pokretnim i nepokretnim osobama.

Sobe su moderno opremljene.

U okviru doma je i lijepo uredjeno dvorište za odmor i relaksaciju.

Sve je usmjereno ka maksimalnoj udobnosti pa se tako na svakom katu nalaze velike prostorije za odmor i druženje, pa naši korisnici mogu birati izmedju privatnosti svojih soba i druženja sa ostalim korisnicima u okviru velikih i komfornih zajedničkih prostorija.

Svaki kat ima i dežurnu sobu sestre/njegovateljice tako da su stanari doma pokriveni njegom i zdravstvenim uslugama na maksimalnom nivou i bez čekanja.

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje