Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Za automobil bez mane

Za automobil bez mane

Osnovani smo 1992. godine, kao tvrtka za prodaju rezervnih dijelova za sve vrste osobnih vozila.

Tijekom godina se razvijamo se u jednu od najjačih tvrtki za prodaju rezervnih dijelova u Istarskoj županiji. Danas tvrtka raspolaže visoko stručnim timom koji je spreman odgovoriti svim izazovima u našem poslu. Bogato iskustvo rukovodećih ljudi na poslovima nabave, nadzora, pripreme i organizacije servisa svih vrsta vozila sigurna su garancija uspješnosti projekata koje realiziramo svakodnevno.

U sklopu centra nalazi se servis za sve vrste vozila opremljen po europskim standardima, prodajni salon vozila, prodavaonica rezervnih dijelova za osobna i laka teretna vozila, autogume renomiranih svjetskih proizvođača kao i auto-kozmetika, te prodavaonice rezervnih dijelova u Poreču i Labinu.

Iskusni tim servisera obaviti će vrlo brzo i povoljno sve vrste servisa na vašim vozilima u specijaliziranom i moderno opremljenom servisu.

U sklopu se nalazi i caffe bar u kojem možete osvježiti se i popiti dobru kavu.

NAZIV

ELAN d.o.o.

ADRESA

Rikarda Katalinića Jeretova 20, 52100 Pula

TELEFON

+385 98 334 461

Radno vrijeme

OIB

92437486019

DJELATNOST

Trgovina auto dijelova

DRUŠTVENE MREŽE

Raspolažemo bogatom paletom proizvoda koje vam možemo ponuditi.

Ponuda se stalno nadopunjava novim brandovima.

Svi proizvodi su certificirani i jamče vam kvalitetu. U našoj ponudi možete pronaći sve originalne i zamjenske dijelove za većinu motornih vozila.

Pored originalnih i zamjenskih dijelova također, nudimo širok asortiman motornih ulja (Mobil, Shell, Elf, Total, Castrol, Valvoline…) kao i akumulatore za sve vrste motornih vozila.

U prodajnom salonu možete pronaći i ponudu auto guma nekoliko svjetskih renomiranih proizvođača kao što su Bridgestone, Michelin, Goodyear, Dunlop, Fulda, Firestone, Sava i dr.

Uz sve vrste rezervnih autodijelova možete pronaći raznu autokozmetiku za vaša vozila.

U sklopu Elan centra nalazi se moderno uređen servis opremljen suvremenom vrhunskom tehnologijom, uređajima i alatima.

Na raspolaganju je tim iskusnih certificiranih servisera koji je spreman odgovoriti svim izazovima u našem poslu. Kontinuirano usavršavanje i nabavka novih alata i pomagala, kao i suvremeno uređen prostor servisnog prostora i uvjeta rada garancija su kvalitete.

Osim ovlaštenog servisiranja Mitsubishi vozila pružamo i sve druge usluge kao što su serisiranje i održavanje osobnih, dostavnih i terenskih vozila europskih, japanskih i korejskih proizvođača:

U našem salonu možete pogledati i kupiti najnovije modele Mitsubishi vozila!

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje