Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Vrhunska usluga uz povoljne cijene

Vrhunska usluga uz povoljne cijene

Dobrodošli u svijet frizerske umjetnosti u kojem Vas kroz stručnost, kvalitetu i ideju vodimo u Vaš svijet zdrave, lijepe i njegovane kose.

Ruke osoblja frizerskog salona Klara u suradnji s vlastitim idejama i znanjem učiniti će vašu frizuru željenom, modernom i nadasve jedinstvenom.

Lijepa i njegovana kosa čini ukras kojim se svatko od nas može ponositi!

Cilj vam je postići zdravi, lepršavi i sjajni izgled vaše kose. Kako? Postoje proizvodi koji popravljaju samo gornje slojeve kose, dok su dublji, donji slojevi i dalje oštećeni.

Stoga je važno upotrebljavati proizvode koji prodiru u sva tri sloja kose, i ne ispiru se tako lako odmah pri prvom pranju.

Također, kosa tretirana raznim kemikalijama može biti oštećena, te je potrebno utvrditi koje kemikalije se koriste, i koliko često. Kemikalije oslabljuju proteine kose i čine ju slabom i lomljivom.

Sušilo za kosu, pegle za kosu, te drugi proizvodi koji uz pomoć vrućeg zraka formiraju oblik vlasi oštećuju kosu, te valja pripaziti da se takvi proizvodi ne koriste često. Ukoliko ipak kosu morate sušiti sušilom vodite računa da ne sušite najvećom temperaturom zraka.

Posavjetujte se sa vašim frizerom kako biste utvrdili oštećenja vaše kose i tretmane koji su potrebni kako bi se oštećenja smanjila.

Pazite da kosu ne vućete naglo, ukoliko je zapetljana da češljem ne povlačite i ne trgate vlasi, raščešljajte prvo vrhove kose, a zatim postepeno prelazite prema vrhu glave.

Priuštite si s vremena na vrijeme okrepljujuće maske za obnavljanje kose. One će vratiti sjaj i podatnost vašoj kosi, te će omogućiti lakše raščešljavanje.

NAZIV

Frizerski obrt SALON KLARA

ADRESA

Ciottina 16A, 51000 Rijeka

Radno vrijeme

OIB

73815836938

DJELATNOST

Frizerski saloni i saloni za uljepšavanje

DRUŠTVENE MREŽE

Naše usluge:

  • Njega kose

Oštećenu i suhu kosu obnavljamo vrhunskim preparatima. Vaša kosa ponovno će oživjeti i dobiti sjaj, biti će zdrava. Također koristimo različite preparate koji hidratiziraju kosu, od korijena do vrha.

  • Bojanje kose, pramenovi, preljev

Frizerski salon Klara nudi Vam usluge bojanja kose, preljev za kosu, pramenovi na foliju, pramenovi samoljepiva folija, pramenovi okomiti na foliju.

  • Žensko i muško šišanje

Sve veća zahtjevnost moderne žene i muškarca i ubrzani tempo života, za nas su izazov. Posebnu pažnju poklanjamo vrhunskoj kvaliteti frizerskih usluga.

Ugodna atmosfera našeg salona, lagan potez ruke kroz kosu, je ono što nas nadahnjuje i veže. Naše ruke stvaraju dugotrajan odnos s našim klijentima.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje