Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Garantiramo da ćete iz našeg salona otići zadovoljni

Garantiramo da ćete iz našeg salona otići zadovoljni

Studio REPLAY za Vas radi najmodernije frizure. Svi koji žele isprobati novu frizuru a nisu sigurni da li će im dobro izgledati, naši zaposlenici će im dati profesionalni savjet, tako da nikako nećete pogriješiti u odabiru frizure.

NAZIV

Frizerski obrt Studio Replay

ADRESA

Kumičićeva 63, 51000 Rijeka, HRVATSKA

Radno vrijeme

Pon; Sri; Pet: 13:00 - 20:00

Uto; Čet: 08:00 - 15:00

Subota: 08:00 - 13:00

OIB

36183408167

DJELATNOST

Frizerski salon

DRUŠTVENE MREŽE

Studio REPLAY za Vas radi najmodernije frizure. Svi koji žele isprobati novu frizuru a nisu sigurni da li će im dobro izgledati, naši zaposlenici će im dati profesionalni savjet, tako da nikako nećete pogriješiti u odabiru frizure. Garantiramo da će te iz našeg salona otići zadovoljni.

Koristimo Great length ultrasonic 500 tehnologiju za vaše ekstenzije. Metoda koje se koristi ova tehnologija je bazirana na hladnoj fuziji koja ne upotrebljava visoku temperaturu. Pramenovi se na kosu pričvrste preko ultra sonic aparata.

Steampod uređaj na paru je proizašao kao produkt suradnje između Rowenta Salon i L’oreal Professionnel.

Steampod uređaj se razlikuje od drugih uređaja za oblikovanje kose po tome što je to prvi takav uređaj koji pruža neprestan protok pare pod visokim pritiskom. Obične pegle za kosu propuštaju 0.5 g/min., dok Steampod ispušta 3.5 g/min pare.

Steampod uređaj u sebi sadrži i spremnik za vodu unutar kojeg se nalaze minerali koji omogućuju pročišćavanje vode, te naposljetku izlazak pare.

Uz korištenje Steampod uređaja, obavezno je korištenje popratnih linija za njegu kose, koje se isključivo koriste prilikom korištenja Steampod uređaja, jer se oni aktiviraju parom. Proizvodi koji se koriste su sljedeći:

  • pro keratinski serum sa hranjivim sastojcima avokada i marelice
  • pro keratinska krema za prirodno do lagano osjetljivu kosu
  • pro keratinska krema za osjetljivu do izrazito osjetljivu kosu

Da bi vaša kosa izgledala prekrasno trebaju i vrhunske škare za taj posao. Mi šišamo s Matsuzaki škarama koje su broj 1 u svijetu šišanja kose. Matsuzaki škare su prihvaćene kao tradicionalne i najpouzadnije škare u svijetu.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje