Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Dr. Teo Manestar Blažić diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Rijeci i magistrirao iz područja medicinskih znanosti u Zagrebu

Dr. Teo Manestar Blažić diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Rijeci i magistrirao iz područja medicinskih znanosti u Zagrebu

Specijalizaciju iz dermatovenerologije odradio je u Rijeci i Zagrebu. Član je Hrvatske liječničke komore, Hrvatskog liječničkog zbora i Hrvatskog dermatovenerološkog društva. Aktivno se služi engleskim i talijanskim jezikom.

Dijagnostika
Dijagnostika

Redovito stručno usavršavanje provodi u Hrvatskoj i inozemstvu. Aktivno sudjeluje na znanstvenim i stručnim dermatološkim kongresima i simpozijima u Hrvatskoj i inozemstvu. Autor je i koautor stručnih i znanstvenih članaka iz područja dermatologije. Recenzent je u znanstveno-stručnim časopisima. Više puta bio je pozvani predavač na dermatološkim tečajevima i kongresima.

Ima više od deset godina iskustva u dermatoskopskom pregledu madeža i dijagnostici tumora koža.

Svoje dugogodišnje znanje i iskustvo o laserima koristi kao instruktor za lasere u dermatologiji i estetskoj medicini. Do sada je obavio više od 6000 laserskih zahvata, više do 7000 dermatokirurških zahvata i ima više od deset godina iskustva u uklanjanju madeža.

NAZIV

Mr.sc. Teo Manestar Blažić dr.med., spec. dermatologije i venerologije

ADRESA

Riva Boduli 7, 51000 Rijeka

Radno vrijeme

Ponedjeljak: 15:00 - 18:00

Uto; čet i pet: 09:00 - 12:00 i 15:00 - 18:00

Srijeda: 09:00 - 12:00

DJELATNOST

Ostale medicinske usluge

DRUŠTVENE MREŽE

U ordinaciji za kožne (dermatologija) i spolne bolesti (venerologija) obavlja se dijagnoza i liječenje bolesti kože, vidljivih sluznica, kose, noktiju, raka kože, alergija te bolesti izvanjskog spolovila i spolno prenosivih bolesti. Uz to obavljaju se mali kirurški zahvati (dermatokirurgija) u terapijske ili estetske svrhe, brojni medicinsko-estetski tretmani i tretmani laserom.

U ordinaciji primjenjuju se najnovije priznate i provjerene metode u dijagnostici, terapiji i estetskoj dermatologiji.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje