Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Za Vaš ljepši osmijeh

Za Vaš ljepši osmijeh

Najmoderniji materijali i tehnologije u kombinaciji sa dugogodišnjim iskustvom zasigurno će zadovoljiti sve vaše zdravstvene i estetske potrebe. Garantiramo najviši standard i povoljne cijene. Naš laboratorij svakom radu pristupa individualno smatrajući kako je posao koji obavljamo čista umjetnost i zbog toga se posebna pažnja posvećuje detaljima.

NAZIV

Dentalna tehničarka Jasna Palačinović

ADRESA

Krešimirova 42, 51000 Rijeka

Radno vrijeme

OIB

30750663962

DJELATNOST

Stomatolozi

DRUŠTVENE MREŽE

U sklopu dentalnog labaratorija nalazi se i suvremeni zubnotehnički laboratorij u kojem se izrađuju sve vrste fiksnih, mobilnih i protetičkih radova odnosno protetskih nadomjestaka.
Pri radu se koriste najsuvremeniji i najkvalitetniji materijale, počevši od materijala za mobilnu protetiku, pa do keramike.
Laboratorij je opremljen je najsuvremenijom opremom, koja ne dozvoljava ne rješavanje bilo kojeg problema ili nemogućnost izrade bilo kojeg rada po želji pacijenta.

Dentalni laboratorij je opremljen modernim uređajima pomoću kojih se i najzahtjevnije želje pacijenata sa lakoćom mogu ostvariti.

U sklopu našeg dentalnog laboratorija, koristimo različite odobrene materijale i klinički testirane (aluminium oxide, titanium, zirconium). Svaka kombinacija materijala sadrži certifikat kojim se povrđuje njegova ispravnost i klinička testiranost.

Dođite i uvjerite se u kvalitetu naše usluge.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje