Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Taxi usluge, transferi i izleti

Taxi usluge, transferi i izleti

Raspolažemo vozilima novije generacije, vozilima 6+1 te kombi vozilima 8+1. Također pružamo mogućnost najma vozila s vozačem.

Organiziramo razne izlete. Upoznajte najveći hrvatski poluotok s nama (Istru), prekrasnu obalu, netaknutu prirodu obogaćenu povijesnim spomenicima, osjetite miris istarske kuhinje u obiteljskim domaćinstvima, opustite se uz čašicu vrhunskog domaćeg vina…

S nama također možete posjetiti nacionalni park Plitvička jezera, Zagreb (glavni grad Hrvatske), ili jednostavno želite u shooping?

Svaka Vaša želja nama je novi izazov…

Naše dugogodišnje iskustvo i profesionalnost, u prihvatu gostiju iz zračnih luka, hotela, apartmana, nautičkih marina i bolnica jamči Vašu sigurnost i bezbrižnost.

Želimo Vam ugodan boravak u Hrvatskoj!

NAZIV

Obrt za prijevoz TONY TRAVEL

ADRESA

Trg na Lokvi 1, 52210 Rovinj

Radno vrijeme

OIB

91608574670

DJELATNOST

Taxi

DRUŠTVENE MREŽE

Toni Travel pruža usluge taxi prijevoza.

Poznati smo po našoj pouzdanosti, izvrsnoj kvaliteti i uvijek dolazimo do tražene destinacije točno na vrijeme. Ponosimo se time što nudimo najpovoljniju uslugu, što ujedno i objašnjava činjenicu da nas sve više ljudi odabire za potrebe prijevoza. Zanimljivo je i napomenuti da je Toni Travel obiteljska tvrtka- zapravo otac je prenio svoju strast i svoje trideset-godišnje iskustvo na sina, i oni sada žive za ono što vole a to je posao kojim se bave.

Iskoristite jedinstvenu uslugu koju Vam pruža Toni Travelorganizacija izleta, privatne ture koji odgovaraju vašim potrebama ili preporučeni izleti za naše klijente koji će odgovarati i onim najzahtjevnijima.

Mi ćemo se pobrinuti da dobijete sve potrebne informacije u vezi izleta, njegove cijene i mjesta koja vrijedi posjetiti. Organiziramo izlete za privatne grupe od 2 do 6 osoba što čini vaš boravak još zabavnijim.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje