Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Trgovina, servis i montaža

Trgovina, servis i montaža

Obrt Šančić postoji od 1981. godine kao specijalizirani centar za prodaju, montažu i servisiranje kućanskih aparata, klimatizacije, toplinskih pumpi kao i orginalnih rezervnih dijelova.

Sa zaposlenim i osposobljenim inženjerima, elektrotehničarima, montažerima te vanjskim suradnicima djelujemo u samoborskoj i zagrebačkoj regiji kao i diljem Lijepe naše.

Šančić tim
Šančić tim

U više od trideset godina djelovanja stekli smo vaše povjerenje u kojem ste upoznali našu stručnost, kvalitetu, točnost i pravilo da je stranka – korisnik naših usluga i proizvoda – uvijek na prvom mjestu.

NAZIV

ŠANČIĆ d.o.o

ADRESA

Perkovčeva 71/1, 10430 Samobor, HRVATSKA

TELEFON

+385 1 336 0988

Radno vrijeme

OIB

11364186722

DJELATNOST

Bijela i smeđa tehnika

DRUŠTVENE MREŽE

Obrt Šančić ovlašten je za prodaju i servis ‘’Candy’’ programa kućanskih aparata, ‘’Sinclair’’ klima uređaja i hlađenja raznih objekata i namjena, kao i klima uređaja u vašim vozilima.

U našem programu servisiramo i popravljamo i sve ostale brendove bijele tehnike, a za sve ovo osiguravamo i isporučujemo originalne rezervne dijelove.

Dugogodišnjim radom i postojanom kvalitetom, širenjem obujma poslova postali smo i generalni uvoznik i zastupnik toplinskih pumpi ‘’HotJet’’ za hrvatsku i šire.

Projektiramo, instaliramo te puštamo u pogon kompletnu opremu i instalaciju za vaše učinkovitije, ali jeftinije grijanje.

Europski eco proizvod, kvaliteta, dizajn i povoljne cijene u ‘’HotJet’’ toplinskim pumpama.

Nazovite i kontaktirajte nas!

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje