Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Studio za izradu namještaja

Studio za izradu namještaja

Bilo da se radi o uređenju doma, poslovnog prostora ili turističkih objekata, prema vlastitom dizajnu ili želji klijenta, tu smo da Vam pružimo kompletnu uslugu u svakoj fazi realizacije.

Na Vaš poziv dolazimo na izmjeru, sukladno Vašim željama i potrebama pripremamo idejna rješenja, gotov proizvod dostavljamo i montiramo. Individualnim pristupom klijentu, naš stručni tim predlaže kvalitetna i kreativna rješenja, te ih implementira u Vaš dom ili ured.

NAZIV

INTER ART stolarski i trgovački obrt

ADRESA

Žaborička 3, 22000 Šibenik

TELEFON

+385 22 310 844

+385 22 310 844

+385 98 258 590

Radno vrijeme

OIB

93283723907

DJELATNOST

Proizvodnja namještaja

DRUŠTVENE MREŽE

U skladu sa svjetskim trendovima i novim tehnologijama možemo Vam ponuditi kvalitetan, funkcionalan i estetski privlačan namještaj za svaki prostor.

Namještaj izrađen od furniranog iverala i mediapana provjerenih europskih proizvođača, jamči kvalitetu i dugotrajnost naših proizvoda.

Suvremen i moderan namještaj opremamo multifunkcionalnim elementima, kako bi se njegova unutrašnjost mogla organizirati prema različitim potrebama.

Izbor od preko 60 boja i tekstura iverala i preko 1000 boja medijapana u mat ili sjaj varijanti nudi nam bezbroj kombinacija za ugodan i moderan dom ili ured.

Kompjutorskom simulacijom prostora, pruža se uvid u budući izgled prostorije, što omogućava izbor onog idejnog projekta koji u potpunosti odgovara Vašim željama i potrebama.

U samom procesu proizvodnje nudimo Vam kvalitetu izrade i finalne obrade, kao i ugradnju kvalitetnih okova.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje