Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Jer smo bolji

Jer smo bolji

Naprijed d.o.o. je tvornica namještaja s višegodišnjim iskustvom u projektiranju i proizvodnji namještaja za dom te u opremanju interijera po narudžbi.
Individualnim pristupom svakom kupcu kreiramo namještaj stavljajući naglasak na njegovu funkcionalnost, kvalitetu i vrhunski dizajn. Jasna strategija razvoja, suvremena tehnologija proizvodnje, kontinuirano ulaganje u unapređenje sustava kvalitete i program obrazovanja naših djelatnika pozicionirali su nas među vodeće proizvođače namještaja u našoj regiji.
Pregledajte naše stranice ili nas posjetite u izložbenom salonu i pronađite razlog da opremanje svog doma ili poslovnih prostora povjerite upravo nama.

Unutar naše poslovne zgrade nalazi se izložbeni salon i projektni ured u kojem klijentima pomoću računalnog programa izrađujemo 3D prezentacije i stručnim savjetima pomažemo u odabiru pravih rješenja za opremanje stana i drugih interijera. Prepoznatljivom kvalitetom i profesionalnim izvršavanjem svih ugovorenih poslova zauzimamo sve bolje pozicije na tržištu namještaja. Sa stotinjak zaposlenih, najveća smo proizvodna tvrtka na sinjskom području, a srednjoročnim planom razvoja predviđamo udvostručenje proizvodnje i broja uposlenih do 2014. godine.

NAZIV

Naprijed d.o.o

ADRESA

Put Piketa bb, 21230 Sinj

Radno vrijeme

OIB

81738227215

DJELATNOST

Proizvodnja namještaja

DRUŠTVENE MREŽE

Naprijed svojim kupcima osigurava cjelovitu uslugu, od izrade idejnog rješenja, izmjere prostora, izrade nacrta, proizvodnje namještaja po mjeri do dostave i montaže u prostoru.

Računalno 3D prostorno planiranje dočarat će svakom kupcu budući izgled prostora i olakšati izbor. Preciznom izmjerom u Vašem prostoru provjeravamo sve detalje, mogućnosti i ograničenja te izbjegavamo naknadna neugodna iznenađenja. Izradom nacrta definiramo konačni izgled Vašeg interijera, a stručnom montažom i uputama o održavanju i korištenju naš namještaj stavljamo u funkciju.

U sastavu naših pogona imamo i vlastitu lakirnicu, parionicu te vakuumsku i kondenzacijsku sušionicu za drvo, tako da smo u potpunosti zaokružili proizvodni proces od trupca do gotovog proizvoda.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje