Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Kroz 35 godina postojanja i 10 000 zadovoljnih pacijenata stekli smo status ugledne i profesionalne zdravstvene ustanove

Kroz 35 godina postojanja i 10 000 zadovoljnih pacijenata stekli smo status ugledne i profesionalne zdravstvene ustanove

SVE NA JEDNOM MJESTU

Kako bismo Vam osigurali što kvalitetniju uslugu, u Poliklinici Breyer moguće je na jednome mjestu obaviti sve vrste dijagnostičkih i terapijskih zahvata. Našim pacijentima na raspolaganju su specijalisti iz svih područja dentalne medicine koji po potrebi zajednički sudjeluju u provođenju terapije. Dijagnostiku provodimo uz pomoć najmodernije tehnologije čime svojim pacijentima omogućujemo što kvalitetnije planiranje buduće terapije.

KAKO SE NARUČITI NA PRVI PREGLED

Molimo da za prvi pregled nazovete broj +385 44 543 289 ili nas kontaktirajte na: info@poliklinika-breyer.hr

Maksimalno ćemo se prilagoditi Vašem dnevnom i tjednom rasporedu kako bismo dogovorili termin koji Vam odgovara.

Pri dogovaranju prvog pregleda molimo Vas da navedete glavni razlog svog dolaska ili koji Vas tretman od onih što ih nudimo zanima (npr. ortodontska terapija, implantati, ispuni-plombe, parodontološki problemi, izbjeljivanje, estetski zahvati: ljuskice, krunice i sl.).
Također Vas molimo da navedete Vaš telefonski broj kako bismo Vas mogli obavijestiti o eventualnim promjenama.

Pacijenti koji dolaze iz inozemstva (Slovenija, Njemačka, Italija, Švicarska, Austrija) na veće implanto – protetske zahvate, zbog ograničenoga vremena koje mogu provesti u Hrvatskoj, zahtjevaju pomno isplanirane dolaske. Kako bi Vaš posjet prošao što ugodnije, potrebno je dogovoriti termin četrnaest dana prije Vašeg dolaska u Hrvatsku.

ŠTO MOŽETE OČEKIVATI

Na prvom pregledu koji se ne naplaćuje dobit ćete stručno mišljenje jednog od naših doktora i inicijalnu procjenu postojećeg stanja. Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i potanko Vam objasniti svaki korak u terapiji. Nakon načinjene inicijalne procjene stanja, dat ćemo Vam cjelovit plan terapije i financijski predračun te ga prilagoditi Vašim željama i mogućnostima.

Ako dolazite iz zemalja Europske unije, plan terapije i procjenu troškova možete priložiti Vašem zdravstvenom osiguranju te na taj način nadomjestiti dio troškova dentalnog tretmana.

NAČINI PLAĆANJA

Prvi pregled se ne naplaćuje. Plaćanje je moguće gotovinom ili nekom od kreditnih kartica: Visa, American express, Mastercard, Maestro, Diners.

Opsežnije rekonstruktivne zahvate kao i ortodontsku terapiju moguće je platiti u više rata, prema dogovoru.

kartice

 

 

NAZIV

POLIKLINIKA ZA STOMATOLOŠKU PROTETIKU, ORTODONCIJU I INTERNU MEDICINU ˝BREYER˝

ADRESA

Šetalište V. Nazora 7/1, 44000 Sisak, Hrvatska

TELEFON

+385 44 543 289

+385 44 544 268

+385 98 196 6266

Radno vrijeme

Radni dan: 08:00 - 20:00

Subota: Zatvoreno

Nedjelja: Zatvoreno

OIB

59101768403

DJELATNOST

Stomatolozi

DRUŠTVENE MREŽE

DJELATNOST POLIKLINIKE

Poliklinika Breyer danas je vrhunski opremljena i uređena ustanova u kojoj se prema svjetskim standardima primjenjuju najnovije terapijske metode i tehnologije iz svih područja dentalne medicine, s posebnim naglaskom na:

  • dentalna implantologijaDentalnu implantologiju

  • Estetsku dentalnu medicinu

  • Ortodonciju

 

Ono po čemu se odlikujemo je primjena vrhunskih materijala te precizna i kvalitetna izrada dentalnih nadomjestaka i pomagala, u skladu sa najsuvremenijim dostignućima struke.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje