Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Brz i siguran prijevoz

Brz i siguran prijevoz

Obavljamo prijevoz svih vrsta robe u domaćem i međunarodnom transportu.

Primarna djelatnost tvrtke Univerzum je cestovni prijevoz robe teretnim vozilima (kamionima) u domaćem i međunarodnom prometu (međunarodni transport ).

Poduzeće Univerzum d.o.o. osnovano je 1990 godine. baveći se trgovinom na malo, u 100% je vlasništvu obitelji Mutić, a od 1996 g., uspješno smo svoje poslovanje proširili transportom, kojim se i danas bavimo.

NAZIV

UNIVERZUM d. o. o. Slavonski Brod

ADRESA

Vinogradska 123, 35000 Slavonski Brod

TELEFON

+385 35 490 370

+385 35 490 370

+385 98 611 733

Radno vrijeme

OIB

16035059592

DJELATNOST

Cestovni prijevoz robe

DRUŠTVENE MREŽE

Nudimo usluge montaže i demontaže, pakiranja, usluge nošenja stvari, selidbe.

Naše reference kreću od ljudi iz našeg susjedstva, drugih županija, regija, država, te Državne institucije kao Porezna uprava, Državni tužitelj, Općinski sud SB itd.

A.D.R. transport (prijevoz opasne i zapaljive robe).

Opasnim tvarima smatraju se tvari koje mogu ugroziti zdravlje ljudi, izazvati zagađivanje okoliša ili nanijeti materijalnu štetu, koje imaju opasna svojstva za ljudsko zdravlje i okoliš, koja su kao takve definirane zakonima, drugim propisima, te međunarodnim ugovorima, koje na temelju njihove prirode ili svojstava i stanja, a u vezi s prijevozom mogu biti opasne za javnu sigurnost ili red ili koje imaju dokazana toksične, nagrizajuće, nadražujuće, zapaljive, eksplozivne ili radioaktivne učinke, odnosno, opasnim tvarima smatraju se i sirovine od kojih se proizvode opasne robe i otpadi ako imaju svojstva opasnih tvari.

Osim djelatnosti selidbe, odvoza glomaznog otpada, premještanja namještaja unutar prostora – ističemo i novu uslugu čišćenja i krečenja prostora nakon selidbe.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje