Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Kompletan izbor elektromaterijala i pribora

Kompletan izbor elektromaterijala i pribora

Poslovanje tvrtke ELEKTA-C d.o.o. temelji se na dvije osnovne djelatnosti:
veleprodaja te projektiranje i izvođenje elektroinstalacija (uključujući rasvjetu te audio i video parlafonske instalacije).
Koristeći tradiciju i najbolja iskustva svog dosadašnjeg rada i razvoja, poduzeće ELEKTA-C se opredijelilo za način djelovanja na tržištu prema kojem će biti prepoznato kao organizacija koja svojim kupcima nudi profesionalnu uslugu i provjerenu kvalitetu proizvoda.
Osposobljeni i motivirani zaposlenici svojim profesionalnim radom doprinose stvaranju povjerenja u kontaktu s poslovnim partnerima i krajnjim kupcima.
Kao pomoć u ostvarenju naših opredjeljenja primjenjujemo sustav upravljanja kvalitetom prema zahtjevima norme ISO 9001/2008.
Ocjenu uspješnosti našeg rada daju naši kupci i dobavljači, pa stoga svako njihovo kritičko a dobronamjerno mišljenje i sugestiju primamo i predstavlja nam osnovu za stalno poboljšanje naše kvalitete.
Na taj način želimo da ELEKTA-C ostane uspješno poduzeće s profitabilnom realizacijom, na zadovoljstvo naših poslovnih partnera, vlasnika, zaposlenika i šire društvene zajednice.
Ova načela ugrađena su u sve radnje i postupke poduzeća.

NAZIV

ELEKTA-C d.o.o.

ADRESA

Smiljanića 2, 21000 Split

TELEFON

+385 21 538 199

+385 21 538 132

Radno vrijeme

Radni dan: 08:00 - 20:00

Subota: 08:00 - 14:00

Nedjelja: Zatvoreno

OIB

17708664252

DJELATNOST

Elektromaterijal

DRUŠTVENE MREŽE

Pružamo vam kompletan izbor elektromaterijala i pribora (ističemo instalacijski program talijanskog VIMAR-a), kompletan program kanala za nadžbukno ožičenje prostora i električno podno grijanje u suradnji s priznatim njemačkim proizvođačem REHAU, te vrhunski sistem audio i video nadzora objekta (BPT, Italija), po najpovoljnijim tvorničkim cijenama, uz mogućnost financiranja, te stalni lager i dostupnost proizvoda u svim regijama.

U našim prodajnim jedinicama u Splitu, Šibeniku i Supetru nudimo Vam kompletan program iz naše veleprodaje i širok izbor komercijalne dekorativne i tehničke rasvjete (fluorescentne, halogene i klasične), svih vrsta izvora svjetlosti, prigušnica i transformatora, po vrlo povoljnim cijenama, uz mogućnost odgode plaćanja.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje