Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Kava i ljubav najbolji su dok su vrući

Kava i ljubav najbolji su dok su vrući

Širom otvorenih vrata i srca dočekat će Vas iskusno i ljubazno osoblje Kavane Procaffe sa željom da ugodi svakoj Vašoj želji te učini boravak ugodnim i opuštajućim.

Visokim standardima kontrole kakvoće i primjenom najsuvremenije tehnologije u proizvodnom procesu prženja, mješajući sedam različitih vrsta sirove kave, postigli smo prepoznatljivu recepturu.
U vlastitoj proizvodnji osim kavi, veliku pažnju posvetili smo proizvodnom lancu FIST aparata– prvih hrvatskih automatskih i poluautomatskih aparata za espresso sa 1, 2 i 3 grupe.

Nalazimo se uz obalu mora u neposrednoj blizini ulaza u splitsku lučicu, u sklopu kompleksa legendarnog veslačkog kluba Gusar, sa sjeverne strane podnožja Marjana. Sa naše terase pruža se prekrasan pogled na kaštelanski zaljev i planinu Kozjak.

NAZIV

PREŽENCA d.o.o.

ADRESA

Špinutska 67, 21000 SPLIT

TELEFON

+385 21 384 323

Radno vrijeme

OIB

89146429031

DJELATNOST

Caffe bar

DRUŠTVENE MREŽE

Široki asortiman bezalkoholnih i alkoholnih pića, spektar vrhunskih i čuvenih vina, pjenušaca i šampanjaca i naravno neizostavnih koktela te izvanredno široka paleta svakodnevno svježe pripravljenih domaćih kolača, torti, peciva i originalnih sendviča, zadovoljit će i najprobirljivija nepca.

Proizvodnja vlastite mješavine kave od probranih, najkvalitetnijih sorti sirove kave, stoji iza branda Procaffe espresso kava.

U ponudi proizvodnog asortimana spektar je napitaka različitih okusa od čokolada, kakao-a preko cappuccina do crvene naranče.
Raznolik dizajn šalica, oblikom, bojom i uzorcima prepoznatljiva je karakteristika Procaffe branda, kojim nastojimo udovoljiti različitostima i potrebama ugostitelja.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje