Najbolje uHrvatskoj nalazi se u Vašem gradu

Brigu o vašim zubima povjerite nama

Brigu o vašim zubima povjerite nama

Zdravi zubi preduvjet su općeg zdravlja i zadovoljstva čovjeka.

Četkajte zube najmanje dvaput dnevno – mnogi profesionalci savjetuju jednokratno pranje zuba, i to neposredno prije odlaska na počinak. No kada zaspite, lučenje sline uvelike slabi pa je time obrana od bakterija smanjena. Usna je šupljina podložnija djelovanju kiseline.

Zube bi trebalo prati ujutro, ili prije ili poslije doručka. Bolje je nakon doručka, jer tako ćete odstraniti preostale čestice hrane. Ako preskačete doručak, ipak operite zube – tako ćete odstraniti plak koji se nakupio tijekom noći.

Zube ne perite više od triput dnevno – pranje nakon ručka preporuča se, no zapamtite – prečesto pranje zuba tijekom vremena uzrokuje povlačenje zubnog mesa.

Četkajte laganim pritiskom – snažan pritisak tijekom četkanja uzrokuje povlačenje zubnih desni. Ispiranjem se plak ne može odstraniti, ali laganim četkanjem to je moguće postići. Kada se plak pretvori u kalkulus, snažan pritisak četkice neće biti od koristi. Pokušajte četkicu za zube držati na način kojim držite olovku, jer to uvjetuje laganiji pritisak.

Četkajte najmanje dvije minute – ako zube četkate i duže, to je u redu, ali dvije su minute minimum. Mnogi ljudi peru zube u vremenskom trajanju pjesme na radiju, što je dobro jer tako imate dobar vremenski timing.

Primjenjujte uvijek isti način četkanja – neki liječnici uvjereni su da to pomaže pacijentima bolje zapamtiti da je potrebno oprati sve površine zuba. Radi se o rutini – na primjer, vanjsku površinu gornjih zuba četkajte pokretima lijevo-desno, a unutarnju desno-lijevo. Primijenite to i na donjim zubima.

Uvijek koristite četkice s “mekanim” ili “ekstra mekanim” vlaknima – što su vlakna tvrđa, to je veća i mogućnost ozljede zubnog mesa.

Mijenjajte četkice redovito – čim se četkica savine, ona gubi sposobnost ispravnog čišćenja. Mijenjajte je svaka tri mjeseca, ali i prije, ukoliko primijetite da su vlakna istrošena. Ako se vlakna prebrzo troše, moguće je da četkate previše snažnim pritiscima.

Električne četkice su dobre, ali nisu neophodne – električne četkice treba uzeti kao alternativu ručnom četkanju. One su pomoć ljudima koji pokazuju nemar u vezi pranja zuba, odnosno onima koji su fizički ograničeni. Ako koristite električnu četkicu, odaberite onu s mekanim vlaknima.

O izboru paste za zube konzultirajte svog stomatologa.

NAZIV

Stomatološka ordinacija dr. Katica Maleš- Al Shawwa

ADRESA

Doverska 2a, 21000 Split

Radno vrijeme

OIB

31898668431

DJELATNOST

Stomatolozi

DRUŠTVENE MREŽE

Pružamo usluge kompletnog stomatološkog programa, uz veliku pažnju malim pacijentima. Koristimo visokokvalitetne materijale proizvedene od svjetskih renomiranih tvrtki.

Od dana otvorenja do danas gradimo kvalitetan odnos s našim pacijentima, nadograđujemo svoja znanja, uvodimo sve bolje tehnologije i metode.

U želji za daljnjom suradnjom nastojimo poboljšati kvalitetu usluge i osigurati Vam maksimalnu sigurnost i brigu za oralno zdravlje.

Ponuda:

  • Konzervativna stomatologija
  • Preventivna stomatologija
  • Implantologija
  • Izbjeljivanje zuba
  • Dječja stomatologija
  • Fiksna protetika

Naša ordinacija koristi najsuvremenija protetska rješenja.
Pacijentima nudimo:

  • Sve tipove mobilnih i fiksnih proteza
  • Proteze poduprete implantatima
  • Fiksne proteze na implantatima
  • Krunice i mostove na implantatima
Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje