Eurocop d.o.o. je poduzeće koje se bavi veleprodajom uredske opreme i papira

Eurocop d.o.o. je poduzeće koje se bavi veleprodajom uredske opreme i papira

Osim veleprodaje ima i servisni odjel koji se bavi instaliranjem, održavanjem i popravkom uredske opreme. Svojim korisnicima nudimo rješenja koja uredsko poslovanje čine bržim, efikasnijim i jeftinijim.

Tvrtka je osnovana 1992. godine i u 100% je obiteljskom vlasništvu. U svojem 20-godišnjem radu poduzeće je predanim radom svojih djelatnika, kvalitetnim izborom dobavljača, kontinuiranim školovanjem i usavršavanjem osoblja steklo zavidan broj kupaca u RH i regiji (Slovenija, BIH, Srbija, Crna Gora, Makedonija) u svim segmentima tržišta (mala, srednja i velika poduzeća, ustanove i dr).

NAZIV

Eurocop d.o.o.

ADRESA

Siget 21, Novaki, 10431 Sveta Nedelja

Radno vrijeme

Radni dan: 08:00 - 16:00

Subota: Zatvoreno

Nedjelja: Zatvoreno

OIB

48400313356

DJELATNOST

Proizvodnja uredskog materijala

DRUŠTVENE MREŽE

Distribuiramo proizvode vodećih svjetskih proizvođača:

  • Ricohje naš glavni partner i među vodećim je svjetskim proizvođačima uredske opreme (multifunkcijskih uređaja, pisača, telefaks uređaja, velikoformatnih, produkcijskih uređaja). Ricoh uspješno pruža usluge upravljanja dokumentima, upravljanja uslugama ispisa i produkcijskog ispisa.
  • Roweje vodeći proizvođač kompletnih rješenja za obradu dokumenata velikih formata. Uređaji ovog njemačkog proizvođača zastupljeni su u više od 80 zemalja širom svijeta.
  • Uchidaje japanski proizvođač strojeva za doradu papira u grafičkoj industriji (uređaja za presavijanje, bušenje te obrezivanje papira).
  • Martin Yaleje američki proizvođač uništavača papira te ostalih uređaja za doradu papira.
  • Clairefontaineje vodeći francuski proizvođač papira i papirne konfekcija. Clairefontaine razvija različite “cut-size” papire kako bi se optimizirao i olakšao proces ispisa dokumenta.
  • Mitsubishi je jedan od vodećih japanskih proizvođača ink-jet papira u rolama. Svjetski poznat proizvođač prevenstveno po izvrsnoj kvaliteti proizvoda i inovativnim sposobnostima.
Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje