Osnovna djelatnost tvrtke je izvođenje građevinskih i građevinsko-obrtničkih radova

Osnovna djelatnost tvrtke je izvođenje građevinskih i građevinsko-obrtničkih radova

Facies je u potpunosti opremljen za izvođenje takvih radova te kvalitetno ekipiran kvalifikacijskom strukturom zaposlenika.

Trenutno tvrtka zapošljava oko 80 zaposlenika. Naši zaposlenici su prošli različite građevinske, obrtničke, prometne i druge obuke i edukacije kako bi mogli obavljati djelatnosti za koje su kvalificirani, te posjeduju potrebne certifikate u skladu sa zakonom i pravilima struke.

Pored kvalitetne strukture zaposlenika tvrtka posluje na visokoj razini tehničke i tehnološke opremljenosti, koristeći suvremenu mehanizaciju, različita prijevozna i druga građevinska vozila, opremu, specijalizirane strojeve te razne alate koji nam omogućavaju kvalitetno izvođenje svih radova unutar dogovorenih rokova. Naravno, i u budućnosti ćemo nastaviti optimalno-strateški ulagati u vlastitu imovinu i opremu ali jednako tako i u svoje kadrove jer je na taj način kvaliteta našega posla dugoročno zajamčena.

U dijelu radova za koje nismo pokriveni vlastitim zaposlenicima i opremom, imamo kvalitetne kooperante s kojima ostvarujemo višegodišnju suradnju.

NAZIV

Facies d.o.o.

ADRESA

Samoborska 26, 10434 Strmec

TELEFON

+385 1 338 4075

+385 1 332 4967

Radno vrijeme

OIB

52726969996

DJELATNOST

Niskogradnja i visokogradnja

DRUŠTVENE MREŽE

Tvrtka facies izvodi sve građevniske i obrtničke radove te preuzimamo kompletno izvođenje svih radova do konačnog završetka projekta – „Ključ u ruke“.
Visokogradnja, niskogradnja:

  • stambene zgrade i kuće
  • javne zgrade
  • industrijski objekti
  • poslovni objekti

Prema pravilniku o licenciranju graditeljskih tvrtki koje je propisalo Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, tvrtka Facies d.o.o. od rujna 2011.godine dobila je suglasnost za skupinu E građevina i za izvođenje radova na toj skupini građevina na period od 5 godina, te od lipnja 2011. godine tvrtka Facies d.o.o. dobiva suglasnost za skupinu H, izvođenje pojedinih radova – H12 elektroinstalacijskih i komunikacijskih radova, na rok od 5 godina. Godine 2015. tvrtka Facies d.o.o. dobiva i suglasnost za skupinu D koja se izdaje na rok od 5 godina.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje