Za proizvodnju strojnih noževa koristimo samo najkvalitenije alatne čelike, brzorezne čelike i praškaste čelike

Za proizvodnju strojnih noževa koristimo samo najkvalitenije alatne čelike, brzorezne čelike i praškaste čelike

Poduzeće JURANKO S.M. razvilo se iz obrta, koji datira iz 80-ih g., a za izradu dijelova te reznog alata za papirnu industriju.

Širenjem obima poslova, te nizom upita za izradu ostalog reznog alata za druge oblike industrija, 1989 godine osnovano je poduzeće pod današnjim nazivom, s uposlenicima koji imaju u prosjeku 20-godišnje iskustvo u radu na poslovima izrade reznog alata.

Upravo zbog velike raznolikosti u načinu rezanja, te raznovrsnosti proizvodnih procesa vrlo veliku pažnju posvećujemo odabiru materijala za izradu strojnih industrijskih noževa. U nastojanju da naši alati imaju što bolja rezna svojstva, za izradu industrijskih noževa koristimo najkvalitetnije alatne čelike, brzorezne čelike i praškaste čelike dok najveću pažnju posvećujemo završnoj obradi, a to je oštrenje i brušenje.

Usvajanjem novih tehnologija te ulaganjem u strojni park, kao i usmjerenost prema kvaliteti proizvoda te poštivanju dogovorenih rokova izrade, tvrtku JURANKO S.M. dovodi u poziciju da od ukupne proizvodnje industrijskih noževa na izvoz otpada gotovo 70%.

Trenutno izvozimo u 21 zemlju svijeta

NAZIV

JURANKO S.M. d.o.o.

ADRESA

I.G.Kovačića 10, 10434 Sveta Nedelja

TELEFON

+385 1 338 5623

+385 1 338 4759

+385 1 338 4973

Radno vrijeme

OIB

24626850319

DJELATNOST

Strojna obrada metala

DRUŠTVENE MREŽE

Juranko S.M. d.o.o. bavi se izradom reznog alata, odnosno industrijskih noževa i pripadajućih dijelova za sve tipove industrija čiji proizvodni proces u nekom svom segmentu zahtjeva određen način rezanja.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje