Osnovani smo 1984. godine kao prvo privatno poduzeće za izradu klišeja

Osnovani smo 1984. godine kao prvo privatno poduzeće za izradu klišeja

Od samih početaka pratimo najnoviju tehnologiju i stanje na tržištu jer u našem segmentu poslovanja težimo najboljem.

Stoga smo, prvi u Hrvatskoj, proizvodnu liniju obogatili CTP strojem a danas, strojevi u našoj proizvodnji tehnološki su najnapredniji uređaji na svjetskom tržištu za izradu digitalnih fotopolimernih klišeja.

Jedan od segmenata našeg poslovanja je i montaža klišeja koja je vrlo bitna za naše klijente koji se bave proizvodnjom kartonske transportne ambalaže.

Cjelokupni proces počinje i završava u našem tehnološkom odjelu u kojem se svakodnevno služimo najnovijom tehnologijom i softwareom te mjernim uređajima najnovije generacije.

Dugogodišnje djelovanje u svim segmentima fleksotiska ali i drugih tehnika tiska, vjerujemo, karakterizira nas kao pouzdanog partnera.

Kako smo tijekom proteklih godina na tržištu Bosne i Hercegovine izgraditi čvrste poslovne kontakte, osnivači smo tvrtke Kliše-Kop Sarajevo koja također posjeduje cjelokupnu liniju za digitalnu proizvodnju fotopolimernih klišeja.

Cilj nam je postati vodeća tvrtka šire regije za proizvodnju digitalnih fotopolimernih klišeja te se stoga svakodnevno razvijamo, usavršavamo i ulažemo u naš napredak.

NAZIV

Kliše-Kop Hrvatska

ADRESA

Dr. Franje Tuđmana 39, 10431 Sveta Nedelja

TELEFON

+385 1 337 0034

+385 1 337 1729

Radno vrijeme

OIB

33385763194

DJELATNOST

Tiskare

DRUŠTVENE MREŽE

Kliše-Kop je tvrtka koja se bavi kompletnom grafičkom pripremom i izradom digitalnih fotopolimernih klišeja za fleksotisak.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje