Postati vodeća tvrtka u prodaji LED rasvjete za reklamnu industriju

Postati vodeća tvrtka u prodaji LED rasvjete za reklamnu industriju

Prateći najnovije tehnologije te stalnim usavršavanjem svojih djelatnika, tvrtka se u vrlo kratkom vremenu nametnula kao nezaobilazan partner gotovo svim proizvođačima reklama, samostojećih slova, totema… kako u Hrvatskoj tako i u susjednim zemljama.

Danas ponosno možemo reći da uz Hrvatsku, LED centar uspješno posluje sa tvrtkama iz Slovenije, Italije, Mađarske, Češke, Bosne i Hercegovine i Srbije.

NAZIV

LED centar d.o.o.

ADRESA

Topolje 22 D, 10431 Novaki

Radno vrijeme

Radni dan: 08:00 - 17:00

Subota: Zatvoreno

Nedjelja: Zatvoreno

OIB

15564590056

DJELATNOST

Elektronička oprema

DRUŠTVENE MREŽE

Uz veliki asortiman LED rasvjete za reklamnu industriju, djelatnici LED centra Vas također mogu i kvalitetno savjetovati vezano uz odabir rasvjete prema specifikacijama određene reklame.

Bilo da su reklame, totemi ili samostojeća slova mala ili velika, duboka ili plitka, široka ili uska, uz široki asortiman raznovrsnih LED modula i traka, uvijek dostupnih na skladištu, u mogućnosti smo ponuditi najkvalitetnije rješenje uz najbolju moguću cijenu.

Sa vlastitim prostorom otvorenim početkom 2015. godine, LED centar se počeo širiti i na druge materijale vezane za reklamnu industriju.

Uz pjenaste PVC ploče i aluminijske kompozitne ploče (Alu sign panel) koje su također standardni dio ponude, tvrtka će u budućnosti širiti asortiman na aluminijske profile za reklame i toteme.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje