Od osnutka 1993. godine kontinuirano gradimo reputaciju prije svega pouzdanog partnera

Od osnutka 1993. godine kontinuirano gradimo reputaciju prije svega pouzdanog partnera

Zahvaljujući visokoj razini organiziranosti u mogućnosti smo u najkraćem dogovorenom roku reagirati na sve zahtjeve naših korisnika u pogledu isporuke određene robe, promptnog popravka ili servisa opreme, instalacije opreme i edukacije korisnika.

Naš zadatak ne završava isporukom materijala ili instalacijom opreme – logičan je slijed kontinuirana edukacija korisnika i pružanje potpore u obliku davanja svih dostupnih informacija o primjeni i unapređenju pojedinog proizvoda. Trudimo se širiti partnerski odnos s našim korisnicima na svim razinama zahvaljujući kompetentnosti naših djelatnika, stečenoj kontinuiranom edukacijom u inozemstvu i usvajanjem iskustava s terena temeljenim na povratnim informacijama od naših kupaca, čije praktično iskustvo i primjedbe cijenimo iznad svega.

NAZIV

Mediva d.o.o.

ADRESA

Svetonedeljska c. 62a, Kerestinec, 10431 Sveta Nedelja

TELEFON

+385 1 619 1579

+385 1 619 1608

Radno vrijeme

OIB

50711859834

DJELATNOST

Ostale medicinske usluge

DRUŠTVENE MREŽE

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja i distribucija opreme i potrošnog materijala za potrebe zdravstvenih ustanova. Zastupnici smo renomiranih svjetskih proizvođača, uglavnom iz europskog i američkog područja, što govori u prilog tradicionalno vrhunskoj kvaliteti prodajnog programa iz područja anesteziologije i intenzivne njege, transfuzijske medicine i hematologije, neonatologije, laboratorijske dijagnostike te medicinskog namještaja i opreme za domove za starije i nemoćne.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje