Većina naših klijenata dolazi iz inozemstva dok na lokalnom tržištu partneriramo s liderima u svojim nišama

Većina naših klijenata dolazi iz inozemstva dok na lokalnom tržištu partneriramo s liderima u svojim nišama

Mobility IT zasnovan je na dvadesetogodišnjoj tradiciji tvrtke SternumIT specijalizirane za razvoj aplikativnih rješenja raznih vrsta – od standardnih klijent server modela do otvorenih, mobilnih platformi.

Upravo mobilne platforme i naša višegodišnja orijentacija na iste dovela je do osnivanja specijalizirane tvrtke Mobility čija je primarna misija stvarati rješenja koja će integrirati sve potrebe poslovanja sa mobilnim načinom života i…olakšati vam poslovanje.

NAZIV

MOBILITY INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE d.o.o.

ADRESA

Žugci 26, 10431 Sv. Nedelja

TELEFON

+385 1 337 9690

Radno vrijeme

OIB

31727816060

DJELATNOST

Informatičke usluge

DRUŠTVENE MREŽE

Naš razvojni tim sastoji se od core ekipe C++ programera koji proizvode sve – od core bazičnih sustava, do njihovih aplikacija na mobilne platforme, integracije s webom, .NETom, Javom i sl. S druge strane je ekipa stručnjaka za arhitekturu, BPM, baze podataka a svi oni zajedno kao podloga mobilnom timu, timu koji maskira sve pozadinske konstrukcije i plasira gotovu priču krajnjim korisnicima na lijep i funkcionalan način.

Uživamo i sanjamo najkompleksnije projekte, osobito one koji uključuju cloud, mobilne tehnologije i sve što ih povezuje i daje im dušu u beskraju infrastrukturnih čvorova. Stoga vas pozivamo da dođete, javite nam se i postavite pred nas najteže zagonetke i probleme koji vas pritišću i zbog kojih vaš posao ne ide 500 na sat. Riješit ćemo ih!

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje