Svi članovi obitelji Oršić sudjeluju u procesu proizvodnje

Svi članovi obitelji Oršić sudjeluju u procesu proizvodnje

Počevši prije dvadesetak godina, proizvodnjom sireva i mliječnih prerađevina tradicionalnom recepturom da bi danas cijelo gospodarstvo bilo orijentirano na maline i trešnje.

Prvi nasad malina datira iz 2006. godine kada je posađeno 2 300 grmova malina, na 0,7 ha – sorte Toulamene i Willamete. Od onda naše malo gospodarstvo raste kako raste potražnja za ovim ukusnim i zdravim voćem.

Trenutno imamo oko 60 000 sadnica malina sorta Toulamene i Himbo top.

NAZIV

OPG ORŠIĆ

ADRESA

Nikole Tesle 2 , 10434 Orešje

TELEFON

+385 1 336 7396

+385 1 336 7396

+385 99 336 7396

Radno vrijeme

DJELATNOST

Poljoprivreda

DRUŠTVENE MREŽE

Ponudu OPG ORŠIĆ 2010. godine upotpunilo je i 200 stabala trešanja, 2012. godine još 450 stabala trešanja, 2013. godine smo posadili i kupine, a 2015. smo posadili jagode koje smo stavili u plastenik.

Naše maline, kupine i trešnje su zaštičene od elementarnih nepogoda (tuče) sa zaštitnom mrežom.Na svim nasadima postavljeno je navodnjavanje. Dio nasada se nalazi u plastenicima.

Nasadi se nalaze u Orešju, pokraj Sv. Nedjelje na zapadnom ulazu u grad Zagreb, što doprinosi brzoj distribuciji od berbe do gradskih tržnica i trgovačkih centara sačuvajući besprijekornu kvalitetu i svježinu plodova.

Domaću svježu malinu nudimo u pvc ambalaži od 125 g. i 250 g..

Svježa malina prepoznatljiva je po jedinstvenoj aromi, te profinjenom slatko-kiselkastom okusu.

Može se naći u trgovačkim centrima po cijeloj Hrvatskoj ili kupiti na našim plantažama. Naše maline dostupne su od kraja svibnja pa do prvih jesenskih mrazova.

Malinu je najbolje konzumirati svježu jer je izvrstan izvor vitamina C, koji je moćan antioksidans.

Ima antikancerogeno djelovanje, usporava starenje i sprečava oštećenje DNK stanica i time umanjuje mogućnosti oboljevanja.

Malina se preporuča za dijetnu prehranu bolesnika koji boluju od dijabetesa ili bolesti bubrega, kao i za reumatične bolesnike. Pomaže u pravilnoj funkciji crijeva i na taj način sudjeluju u sprječavanju razvoja raka debelog crijeva.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje