Temelji današnje tvornice vatrogasnih aparata Pastor postavljeni su davne 1930. godine u Zagrebu

Temelji današnje tvornice vatrogasnih aparata Pastor postavljeni su davne 1930. godine u Zagrebu

Gospodin Srećko Pastor, koji je u to vrijeme imao ekskluzivno pravo punjena vatrogasnih aparata, pokreće vlastiti servis te nedugo nakon toga i prvu manufakturu za proizvodnju vatrogasnih aparata na ovim prostorima. Od samih početaka Pastor posvećuje veliku pažnju kvaliteti svojih proizvoda, za što ubrzo dobiva priznanja s međunarodnih izlaganja.

Zbog proširenja kapaciteta i bolje prometne povezanosti tvornica 2006. godine seli u Rakitje, gdje se nalazi i danas. Na lokaciji stare tvornice u Selskoj cesti 90A tvrtka je u suradnji s kompanijama kćerima izgradila stambeno-poslovne objekte u kojima zadržava dio poslovnih prostora za vlastite potrebe, dok istodobno na novoj lokaciji nedugo nakon preseljenja gradi moderno regionalno skladište.

Daljnjim razvojem i unapređenjem tehnologije proizvodnje, sukladno zakonskim propisima, te kontinuiranim ulaganjem u postojeća i nova tržišta, proizvode i usluge, Pastor osigurava dodatnu vrijednost za potrošače.

NAZIV

PASTOR-TVA d.d.

ADRESA

Novačka cesta 2, 10437 Bestovje-Rakitje

TELEFON

+385 1 301 8485

+385 1 301 5706

+385 1 369 1455

Radno vrijeme

OIB

17140959007

DJELATNOST

Ostalo

DRUŠTVENE MREŽE

Pastor TVA d.d. proizvodi sve vrste vatrogasnih aparata od 1 kg do 100 kg, s bočicom i pod stalnim tlakom, te punjenje svih vrsta sredstava za gašenje (prah, voda, pjena, CO2, FE-36). Svi aparati izrađuju se prema europskim standardima (EN 3), te sa certifikatima MED, PED i CE.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje