Kompetencija-Stručnost-Cjelovit pristup-Osmjeh

Kompetencija-Stručnost-Cjelovit pristup-Osmjeh

Poliklinika Sveta Nedelja, osnovana je 2008.godine i nastavak je dugogodišnjeg rada u Specijalističkoj ordinaciji fizikalne medicine i rehabilitacije. Prava je adresa za prevenciju i liječenje bolesti lokomotornog sustava. Naš tim čine liječnici specijalisti fizijatri, fizioterapeuti i radni terapeuti. Surađujemo sa drugim zdravstvenim ustanovama kao i djelatnicima iz područja ortopedske tehnike.

Pažljivo smo birali i lokaciju, pa je Poliklinika smještena na glavnoj prometnici Svete Nedelje, svega kilometar od autoceste Zagreb – Ljubljana, pet minuta od Samobora te desetak od Zagreba. Besplatan parking je osiguran.

Dočekat će vas ugodno uređena okolina s 47 parkirališnih mjesta, sedam posebno dimenzioniranih za invalide.

NAZIV

POLIKLINIKA ZA FIZIKALNU MEDICINU I REHABILITACIJU, INTERNU MEDICINU, ORTOPEDIJU, OPĆU KIRURGIJU I FIZIKALNU TERAPIJU SVETA NEDELJA

ADRESA

Ulica dr. Franje Tuđmana 14, 10431 Sveta Nedelja

TELEFON

+385 1 337 0626

+385 1 333 6076

Radno vrijeme

Radni dan: 08:00 - 16:00

Subota: Zatvoreno

Nedjelja: Zatvoreno

OIB

24801848599

DJELATNOST

Poliklinike

DRUŠTVENE MREŽE

Poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, internu medicinu, ortopediju, opću kirurgiju i fizikalnu terapiju Sveta Nedelja raspolaže suvremenom dijagnostikom i opremom što omogućava visoki standard medicinske usluge. Dočekat će vas ljubazno osoblje, kompetentan tim i ugodna atmosfera.

Naša osnovna djelatnost je cjelovita rehabilitacija i povratak pacijenta njegovim svakodnevnim aktivnostima. To uspješno postižemo timskim radom, individualnim i holističkim pristupom.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje