Poslovnaedukacija.hr nudi vam više od 100 edukacija po odličnim cijenama kojima možete razviti svoju karijeru ili karijeru svojih zaposlenika

Poslovnaedukacija.hr nudi vam više od 100 edukacija po odličnim cijenama kojima možete razviti svoju karijeru ili karijeru svojih zaposlenika

Poslovnaedukacija.hr je koncept online trgovine znanja iza koje stoji tvrtka Scarabei d.o.o., prisutna na tržištu od 2008. godine, zasnovana na temeljima tvrtke Eventus, pokrenute još davne 2004. godine.

Centar brzog učenja Eventus bio je prvi centar tog tipa te uveo edukacije na velika vrata u području cijele Hrvatske.

Promjene na globalnom i domaćem tržištu izmijenile su uvelike poslovni svijet i svijet edukacija te nas u nastojanju da budemo zajedno s našim korisnicima u korak s trendovima, dovele do razvitka poslovanja te projekta Poslovnaedukacija.hr.

NAZIV

Scarabei d.o.o. za promidžbu

ADRESA

Platana 14 , 10434 Strmec

Iblerov trg 9/4, 10000 Zagreb

Radno vrijeme

OIB

80678081762

DJELATNOST

Intelektualne usluge

DRUŠTVENE MREŽE

 

Edukacije pomno odabranih i renomiranih partnera i predavača jamče kvalitetne seminare, a isključivo u našem web shopu možete ih kupiti uz popuste i do 30%.

Edukacije su namijenjene fizičkim i pravnim osobama, odnosno svima koju su već u radnom odnosu neovisno o dobi kao i onima koji se tek pripremaju uploviti u poslovne vode.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje