Za cjelokupan naš prodajni program osiguravamo originalne rezervne dijelove od kojih je većina potrošnog materijala uvijek na skladištu

Za cjelokupan naš prodajni program osiguravamo originalne rezervne dijelove od kojih je većina potrošnog materijala uvijek na skladištu

Osnovani smo 1992. godine kao hrvatski prodajni predstavnik slovenske tvrtke RIKO RIBNICA d.o.o. i time smo preuzeli kompletan proizvodni i prodajni program kao i sva zastupstva koja ona zastupa (Epoke, Doppstadt, Vandaele, Hoja, Blumer & Lehmann, Untha, Bucher, Borum, Energreen, Overaasen).

Također, od 2012. godine smo generalni zastupnik i serviser austrijske tvrtke Humer proizvođača specijalne opreme za groblja (izuzetno uski strojevi za kopanje grobnica, kontejneri za zemlju,…).

Svi naši partneri su uz nas već dugi niz godina čime potvrđujemo svoju postojanost i kvalitetu.

NAZIV

R-PIM d.o.o.

ADRESA

Antuna Mihanovića 21 , 10434 Strmec

TELEFON

+385 1 337 3996

+385 1 337 1777

+385 98 518 081

Radno vrijeme

OIB

38514700472

DJELATNOST

Motorna vozila

DRUŠTVENE MREŽE

Bavimo se prodajom, zastupanjem i servisom opreme za zimsko i ljetno održavanje kolnika (ralice, vučeni i silosni posipači, kosilice, četke za pometanje ceste, naprave za montažu i ispravljanje odbojne ograde, aerodromska oprema,…), ekološke opreme (mobilni i stacionarni strojevi za proces recikliranja, strojevi za malčiranje na daljinsko upravljanje,…) te montažom i servisom hala i silosa za sol.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje