Od osnivanja pa do danas razvili smo se u jednu od vodećih firmi na području unutarnjeg uređenja prostora

Od osnivanja pa do danas razvili smo se u jednu od vodećih firmi na području unutarnjeg uređenja prostora

Trgovačko društvo Radman grupa d.o.o. osnovano je 2010. godine kao slijednik građevinske firme Graditeljstvo Radman d.o.o., a iz potrebe širenja spektra djelatnosti i proširenja djelovanja na strana tržišta.

Temeljem broja zaposlenika, njihove stručnosti u različitim granama graditeljstva kao i ostalih resursa, u 2013-oj godini ishodili smo suglasnost skupine F izdanu od strane Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva.

NAZIV

Radman grupa d.o.o.

ADRESA

Nova cesta 2, 10434 Strmec

Radno vrijeme

OIB

65160168936

DJELATNOST

Uređenje eksterijera i interijera

DRUŠTVENE MREŽE

Osnovna djelatnost društva su radovi suhe gradnje odnosno suho-montažerski radovi u okviru građevinskih radova, ali u suradnji sa našim partnerima izvodimo i ostale građevinsko obrtničke radove, uvažavajući načela održivog razvoja.

Suha gradnja je termin koji se koristi za posebnu metodu izgradnje interijera, odnosno za unutarnje uređenje prostora, čiji je temelj korištenje industrijski predgotovljenih sustava izgradnje.

Takvi sustavi su sačinjeni od dva osnovna konstruktivna elementa, a to su nosiva konstrukcija i obloga, koje sastavljene daju jednu statičku, funkcionalnu i estetsku cjelinu.

Suha gradnja je postala sinonim za brzu, sigurnu i kvalitetnu gradnju kako eksterijerskih tako i interijerskih elemenata. Kvalitetna izvedba te brza i suha montaža, koja ne traži dodatno vrijeme za sušenje konstrukcije, bitni su faktori u današnjem vremenu kojeg prati ubrzani tempo života i rada. Kao jedan od osnovnih materijala u suho-montažnim radovima koristi se gips.

Pošaljite upit | Kontaktirajte nas

Unesite svoju djelatnost

Povećajte prodaju Objavite svoj oglas!

Povećajte prodaju
Započnite još danas
Dopustite da Vas nađu

Trebate Internet usluge?

WEB stranice, Facebook promocija, Google pozicioniranje Kontaktirajte nas

WEB stranice
Facebook promocija
Google pozicioniranje